22. 9. 2015 13:59 − 15668× − 64

Informace k mimořádné události na Rally Jeseníky

Na rychlostní zkoušce číslo 5 při rally Jeseníky došlo k požáru vozu st. č. 45.

Na rychlostní zkoušce číslo 5 při rally Jeseníky došlo k požáru vozu st. č. 45. Start do RZ byl pozastaven a na trať bylo vysláno dle bezpečnostního plánu vozidlo ASR. Tou dobou však byly na trati ještě 2 posádky.

Ve světle těchto událostí si Svaz rally AČR pozval ředitele rally Jeseníky k podání vysvětlení. Po získání stanoviska všech stran, bude rozhodnuto o opatření, aby se podobným událostem zamezilo.

Je na místě poděkovat posádkám Grafek – Matějka a Pilař – Švec za perfektně zvládnutou krizovou situaci, díky čemuž nedošlo k žádným škodám na zdraví a majetku. Spolu s tím přijměte i naši omluvu za chybu, která bude okamžitě napravena.

Za automobilový sport

Adam Eliáš

Generální sekretář

Komentářů celkem: 64
25. 9. 2015 20:1461
0 0
Kondec, velmi silně mi připomínáš Vrátila. Tobě palec dolů...........
25. 9. 2015 20:1762
0 0
Původně napsal Michalin STR8
Pan kondec se k otázkám kohokoliv vyjadřuje v každé diskuzi pořád stejně. Všichni plácají kraviny, nikdo nic neví, všichni jsou blbci, jakákoliv kritika je nepřípustná, ale sám rozumné vysvětlení ještě nepodal. Je to jako jednat s FAS, k...
smajlíksmajlíksmajlíksmajlík Pepo asi tak jsem to myslel než jsem to smazal. A k tomu ještě někteří. Zavoláme si.
25. 9. 2015 21:1163
0 0
Trochu pohled zvenku: pokud má pořadatel nařízeno použít nějaký systém a nesmí do něho zasahovat, pak ten systém musí být dodán naprosto blbuvzdorný a 100% funkční, což se tady i jinde předtím evidentně nestalo.
Mám dojem, že po aféře Hans další velký průšvih federace, která se ovšem tváří jako shovívavý starší bratr nás hloupých malých nesvéprávných.
25. 9. 2015 21:4064
0 0
Už jsem reagovat nechtěl a spíš jsem čekal kdo se bude chtít potkat a pobavit se osobně, ale ještě jednou:
Vrátníček: "... Jenom díky bleskurychlé reakci posádek neřešíme další tragickou situaci..." Ano to je pravda a už je to napsané i v tom článku a nikdo to zde nezpochybňuje, tak proč to pořád opakovat?
Michalin STR8: "... všichni fanoušci jsou blbci, jen oni dělají všechno bezchybně..." Tak si přečtěte můj první příspěvek k tématu, je tam něco úplně jiného.
Novej: Škoda že nepřijedeš, debaty s tebou jsou dlouhé a většinou bezvýsledné, ale už jsme se myslím letos jednou shodli smajlík
Roman: To by mě fakt zajímalo co mám společného s Pepou Vrátilem, nebo kterého Vrátila jsi měl na mysli?
cyklista2: O čem to píšete? Jaký systém a jaké jeho vlastnosti souvisí s touto událostí? V tomto případě velmi pravděpodobně došlo k selhání lidského faktoru (což je bohužel příčina většiny MU v celém spektru lidské činnosti od průmyslové výroby, dopravy apd.) a Adam Eliáš v článku doslova píše, že "budou přijata taková opatření, aby se podobným událostem zamezilo".
Proto používám slova jako kraviny a blbosti. Sám jsem přitom zvědav, jak to celé dopadne.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!