Soutěž s Mogulem – Spolujezdec Honzy Černého

Poslali jste nám videa z Barum Czech Rally Zlín a čekáte kdo z Vás pojede do Sosnové svézt se jako spolujezdec s Honzou Černým?

Poslali jste nám videa z letošní Barum Czech Rally Zlín a čekáte kdo z Vás pojede do Sosnové svézt se jako spolujezdec s Honzou Černým?

Cesta k exklusivní pozvánce od na Mogul Days do Sosnové byla jednoduchá:
Stáhnout si zdarma aplikaci MotorReport (iOS, Android) a poslat nám vaše zážitky z letošní Barum Czech Rally Zlín nebo průjezdy posádky MOGUL racing teamu Jan Černý – Petr Černohorský. Jak jste si užili rallye, jak jste fandili svým oblíbeným posádkám, jak si užili dravé průjezdy posádky Černý – Černohorský, zkrátka vše, co vám „vjelo do oka“.

Z došlých videí z Barum Czech Rally Zlín 2015 jsme vybrali 6 videí a zde jsou jejich autoři:

1, Aleš Horák
2, Jan Bříza
3, Stanislav Hronec
4, Jan Zajíček
5, Jan Kníže
6, Milan Gleissner

Vítěze budeme kontaktovat mailem s bližšími informacemi.

Soutěž Staňte se spolujezdcem Honzy Černého byla prodloužena ještě na 3. Rally Klatovy 2-3-10. 2015. Opět nám posílejte svoje zážitky prostřednictvím aplikace Mogul MotorReport a vyhrajte zbývající 4 pozvánky na Mogul Day 10.10.2015 v Sosnové u České Lípy.

Výherci budou „navigovat“ pilota mistrovství České republiky a absolvují i jedinečný závod, při kterém budou mít v rámci jednotlivých disciplín možnost řídit závodní vůz Ford Fiesta na autodromu v Sosnové, jízdu na terénních čtyřkolkách, motokárách nebo na dokonalých rally trenažérech. Celý den pro vás bude připraven bohatý catering a setkáte se s jezdci a členy Mogul racing teamu.

Soutěž probíhá do 7. 10. 2015. Nezapomeňte svá videa sdílet se všemi svými přáteli na Facebooku a získejte tak pro své video co nejvíce hlasů. Nebojte se nám poslat více videí, zvýšíte tím svou šanci na výhru!

Kompletní pravidla soutěže najdete v sekci MotorReport na www.eWRC.cz.

Těšíme se na Vaše videa.

Komentářů celkem: 1
24. 9. 2015 07:541
0 0
Švagře gratulace!!! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!