Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
21. 10. 2015 16:32 − 1292× − 0

Bruno Magalhães rozšířil program o Švýcarsko

Bruno Magalhães bude na Rallye du Valais živit naději na postup na čtvrté místo v klasifikaci ERC.

Portugalský jezdec Bruno Magalhães se nakonec ukáže i na Rallye du Valais, když má šanci na postup na čtvrté místo v celkové klasifikaci, jelikož jeho soupeři aktuálně se nacházející na pátém a čtvrtém místě, nebudou ve Švýcarsku startovat. Jeho ztráta na čtvrtého Roberta Consaniho je 11 bodů, takže šance na lepší umístění jsou poměrně vysoké. Tento důvod stojí také za tím, že se Portugalci povedlo přesvědčit jeho reklamní partnery k rozšíření původně plánovaného programu čtyř startů i o závěrečný podnik letošního Mistrovství Evropy.

"Po Řecku, které pro nás bylo obrovským zklamáním, jsem se bavil se svými sponzory ukázal jim, že máme šanci posunout se na lepší umístění v šampionátu. Po tak úspěšné sezóně bylo těžké přijmout Řecko a zakončit náš program takovým způsobem," říká k rozhodování o startu na Rallye du Valais Bruno Magalhães a pokračuje, "naštěstí byli sponzoři s naší sezónou spokojení a všichni se mi rozhodli pomoci k účasti na další rally. Takže mé velké poděkování patří Peugeot Portugal, ERA Expo, Delta Cafés, Whitestar and Pirelli, protože bez nich by byl start nemožný."

Portugalec již na Rallye du Valais startoval, konkrétně loni, ale havaroval hned v první zkoušce a druhou etapu pak odjel mimo klasifikaci. "Loni jsem tuto soutěž jel, ale nebylo to moc dobré, protože jsme havarovali na první zkoušce a nezískali tak tolik zkušeností. Je jisté, že to bude těžké a doufám, že nebude sněžit, protože takové podmínky v Portugalsku nemáme. Mým cílem je odjet dobrou soutěž a získat body do celkové klasifikace k vylepšení naší pozice," dodává Bruno Magalhães.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!