Petr Eliáš - PR - eWRC.cz
11. 11. 2015 18:54 − 16679× − 50

Prohlášení organizačního výboru Rally Bohemia

Organizační výbor Rally Bohemia vydává prohlášení reagující na některé nepravdivé informace a spekulace, které se nyní objevují.

Vzhledem k tomu, že se v minulých dnech objevily některé neúplné, nepravdivé či spekulativní informace o Rally Bohemia, rozhodl se na ně organizační výbor soutěže reagovat.

Přípravy Rally Bohemia 2016 a její uspořádání je momentálně velmi složité vzhledem k určení termínu v kalendáři, který byl za poslední měsíc několikrát změněn ne vinou pořadatele. Organizační výbor Rally Bohemia ve spolupráci s partnery soutěže musí nyní posoudit, zdali je reálné v rámci potřebných a daných lhůt podnik uspořádat v novém termínu.

Podnik jako takový a jeho podoba na rok 2016 se aktuálně intenzivně řeší s ohledem na určený nový termín. Úplné vyjádření organizačního výboru Rally Bohemia nebude k dispozici dříve než 13.11.2015. Tuto informaci mají všechny zainteresované strany, proto je v tuto chvíli zbytečné uvádět či zveřejňovat neúplné, či zavádějící informace, které mohou Rally Bohemia poškodit.

Děkujeme za pochopení a věříme, že se nám v této složité situaci, do které jsme se dostali ne vlastní vinou, podaří uspořádat Rally Bohemia i v roce 2016 a pokračovat v tradici, která již trvá více než 42 let.

Organizační výbor Rally Bohemia

Komentářů celkem: 50
13. 11. 2015 08:47 Upraveno 08:55
0 0
Původně napsal mare

Opravdu stojí za to,kvůli pár historikům z ME,hazardovat s více jak 42 letou historií? Rád se podívám na Lancia 037,Porsche 911 a jiné skvosty,ale jestli by to mělo ohrozit tradici Rallye Škoda-Bohemia,tak to bych se radši spokojil "jen&quo...[

Když pan předseda komise HA je členem organizačníního výboru RB. A on pozve svoje kamarády (myšleno zahraniční SK) na svoji rally a oni pak budou hostit pana předsedu na jejich závodechsmajlík. Neni to super cestovní kancelář?
13. 11. 2015 09:01
0 0
Monte, jsi fakt úplně mimo mísu, lépe bych řekl mimo kecky. Meleš tady kraviny, že jim není rovno. Pan předseda komise HA už rok není v organizačním výboru RB. Ti, kteří jsou zasvěcení a znají detaily se tvé hlouposti smějí. To co jsi tady včera naslintal za žvásty je taky vypovídající. Do včerejšího rána jsem měl dojem, že o RB něco víš, ale jsi jen z nějakého důvodu poštípaná osoba. Teď už je jasné, že jen papouškuješ informace, které někde zaslechneš na půl ucha a nebo si jich jen polovinu zapamatuješ. teď ta informace o předsedovi svazu HA to jen potvrzuje jak jsi mimo. Stejně tak tvoje informace o tom, že teď není podepsaná smlouva se Škoda Auto. Člověk, který má skutečně dobré informace by takovou hloupost nenapsal, protože ví, že věci se mají trochu jinak, než je tady pan Monte prezentuje.
13. 11. 2015 09:04
0 0
Původně napsal MravenecZ
Monte, jsi fakt úplně mimo mísu, lépe bych řekl mimo kecky. Meleš tady kraviny, že jim není rovno. Pan předseda komise HA už rok není v organizačním výboru RB. Ti, kteří jsou zasvěcení a znají detaily se tvé hlouposti smějí. To co jsi tad...


Nemáš náhodou dělat ředitele těm HA???
13. 11. 2015 09:05
0 0
mira, mare, gonzo: Na vaše otázky teď neumím odpovědět a podivuji se nad nimi stejně jako vy. Ano, takový souběh v kalendáři mi nepřijde dobrý a jak by se musel upravovat, to teď není jasné. Evidentní je, že by muselo dojít k citelné úpravě kalendáře, ale stojí to za to? To je právě věc, která se musí vyhodnotit. Termín v polovině května se OV RB dozvěděl minulý týden. Od té doby se jedná. Veškeré další informace na webu a v některých komentářích zde nebo na facebooku jsou poplašné zprávy buď z neprofesionality, neznalosti a nebo s cílem poškodit.
13. 11. 2015 09:05
0 0
Původně napsal Monte


Nemáš náhodou dělat ředitele těm HA???
A nemáš se ty náhodou starat o něco úplně jiného?
13. 11. 2015 09:09
0 0
Poslední dobou tady tomu říkám "blesk pro příznivce rally" a Mravenec se na mne vždy zlobí.
Je to tady Blesk.
Opravdu již 16 měsíců nejsem v OV RB.
Jako SK jezdím jen na české rally, takže nemám kamarády zahraniční SK.
Nikoho z nich ani osobně neznám.
Stanislav Kafka
A možná ještě jedna prosba - " jděte už s těma kecama, tam kde záda přecházejí v nohy"
13. 11. 2015 09:09
0 0
Původně napsal MravenecZ
A nemáš se ty náhodou starat o něco úplně jiného?


Nikoho neúkoluj hrobaři.
13. 11. 2015 09:20
0 0
Ne Stando, Blesk to tady není, zlobím se i teď. To co je tady v komentářích nemá s prací lidí v redakci nic společného. To se tady jen vyjevují charaktery přispěvovatelů v diskusích a každý si na ně může udělat názor sám. Nemůžeš odsoudit telefonního operátora O2 za to, že lidi v telefonu kecají kraviny a sprostoty. eWRC je ve stejné situaci jako ten operátor. Dává možnost lidem mluvit. Je to portál o rally, který dělají lidi, kteří mají rally rádi a nic dalšího za tím není. Diskutéři jsou tady každý sám za sebe, jako na ulici. Já jsem člen redakce eWRC proto mě srovnání s Bleskem uráží.
13. 11. 2015 13:29
0 0
A divite se te hysterii??? Prijit o bohemku by byla nenavratna skoda. Pro spoustu lidi je to stejne srdecni zalezitost jako pro jine barumka. Neumim si predstavit ze bych poprve od roku 1985 nucene vynechal...
jac
13. 11. 2015 15:57
0 0
Původně napsal MravenecZ
Ne Stando, Blesk to tady není, zlobím se i teď. To co je tady v komentářích nemá s prací lidí v redakci nic společného. To se tady jen vyjevují charaktery přispěvovatelů v diskusích a každý si na ně může udělat názor sám. Nemůžeš ods...

Petře, diskuze je od slova diskutovat, diskutovat znamená věčně předkládat názory, případně doložit tvrzením, které se zakládá na pravděsmajlík, někdy i názorové myšlence...a protože se tady slintá, tak je to Blesksmajlíksmajlík, takže se Standou souhlasím...ale na druhou stranu vím, že děvčata a klucí z Ewrc s tím nic, zcela nic nenadělajísmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!