Závodnické hvězdy na Setkání mistrů v Hájek Rally Teamu

Hájek Rally Team se ještě nikdy neprezentoval v tak silné sestavě. Markku Alén, Juho Hänninen, Tomáš a Břetislav Enge a Josef Peták.

Už o následujícím víkendu 21. a 22. listopadu se v Sosnové u České Lípy uskuteční tradiční Global Assistance Setkání mistrů. V nebývale silné sestavě se zde představí Hájek Rally Team, který si na tuto akci každoročně chystá nějaké překvapení. Po loňské návštěvě Juhy Kankkunena se i letos podařilo pozvat legendu rallysportu, kterou je Fin Markku Alén. Legendární Fin, který závodil s „béčkovými“ monstry v osmdesátých letech, usedne do speciálu Škoda Fabia WRC a vyzkouší si také historický Opel Kadett z Hájkovy stáje. Alén ale nebude jediným Finem v Sosnové. V Hájek Rally Teamu jej doplní mistr světa v rally WRC 2 Juho Hänninen.

Hájek Rally Team se v letošní sezoně prezentoval zejména v XTG Opel ADAM cupu, kde se posádce Josef Peták – Alena Benešová podařilo se žlutým, týmovým Opelem Adam zvítězit. I tato posádka bude aktivními účastníky Setkání mistrů a objeví se za volantem jejich Opelu Adam, ale také si vyzkouší historický Opel Kadett C-GT/E 16 V. Po loňské exhibici Tomáše a Břetislava Enge se tato dvojice i letos připojí k Hájek Rally Teamu při Setkání mistrů. Tomáš se objeví za volantem silné Super buggy se čtyřlitrovým motorem z dílny Jaroslava Hoška. Břetislav Enge diváky potěší se svojí historickou Škodou 130 LR s níž sbírá úspěchy v mistrovství České republiky v rally historických automobilů.

Hájek Rally Team se na Setkání mistrů a setkání s fanoušky motorsportu už velmi těší a speciálně pro tuto příležitost připravil exklusivní edici podpisových karet, kde se objeví všichni účastníci Setkání mistrů startující pod křídly Hájek Rally Teamu. Přijďte tedy během Setkání mistrů do servisního zázemí Hájek Rally Teamu pro podpis některé z hvězd motorsportu, případně si nenechte ujít velkou autogramiádu na autodromu, kde budou všichni borci pohromadě. Na sobotní večer je navíc připravena rally párty přímo v servisní zóně na autodromu v Sosnové, kam mají všichni fanoušci motorsportu díky Autodromu Sosnová a Hájek Rally Teamu vstup zdarma. Součástí rally párty na autodromu bude koncert rockové skupiny BALAGE BAND v níž hraje Ota Balage, který je mimo jiné autorem mnoha hitů a členem skupin Tango, Nová Růže a BSP. Ten představí nový hudební talent, zpěvačku Terezu. Hájek Rally Team vás ve spolupráci se svými partnery AUTO-STAIGER CZ zve na tento koncert a na Setkání mistrů do Sosnové 21. a 22. listopadu. Ještě předtím se budete moci setkat se všemi členy Hájek Rally Teamu včetně Markku Aléna na veřejné tiskové konferenci, která proběhne v pátek 20. listopadu v 11:00 v Radotínském Kartcentru v Praze.

Sledujte www.hajek-reklama.cz a www.facebook.com/hajekrallyteam

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!