20. 11. 2015 12:41 − 5092× − 0

Akce Sluníčko 2015-Vydražte si svezení na Setkání Mistrů

Stalo se již tradicí, že na Setkání Mistrů máte možnost splnit si sen.

Stalo se již tradicí, že v rámci Setkání Mistrů v Sosnové máte možnost splnit si sen a zároveň pomoci dobré věci. Nejinak tomu bude i během XIV. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy, které se uskuteční již tento víkend 21. a 22. listopadu 2015. Na programu sobotního dne, 21. listopadu, jsou volné tréninky, při kterých soutěžní týmy na sedačkách spolujezdců zpravidla svezou zástupce svých partnerů nebo třeba někoho z přátel týmu. Představovali jste si, jaké by to bylo, kdyby někdo někdy svezl vás? Teď k tomu máte opět velmi blízko.

Motoristický sport přináší nejen zábavu a vzrušení, ale někdy bohužel i smutek. Všichni pamatujeme na černý rok 2012, kdy vnikl první ročník Akce Sluníčko. Při příležitosti XIV. Global Assistance Setkání mistrů se opět organizuje akce, na jejímž konci bude vytěžená finanční částka předána rodině Bohuslava Ceplechy, kvůli němuž celá akce Sluníčko vznikla. Většina účastníků XIII. Global Assistance Setkání mistrů se k této akci v tuto chvíli připojila a další se postupně ještě připojí. Všem, kteří projevili zájem se zúčastnit, patří obrovský dík. Pro letošní rok jsme navíc připravili úpravu původního sluníčka, které je nyní více a lépe rozpoznatelné a charakteristické právě na památku našeho kamaráda Bohouše Ceplechy. Samolepky s novým sluníčkem budou připraveny k prodeji všem zájemcům v depu na Setkání Mistrů v Sosnové a na Pražském Rallysprintu u týmu Semerád Rally a celý výtěžek jde opět Bohoušově rodině.

Pravidla akce

Dobročinná internetová akce, kde je možné získat svezení na místě spolujezdce během XIV. Global Assistance Setkání mistrů 21. listopadu, bude probíhat prostřednictvím dražby na serveru eWRC. Zveřejněním tohoto článku je akce odstartována a ukončena bude v pátek, 20.11.2014 v 16:00. Zájemce o nezapomenutelný zážitek může zvýšit původní cenu pomocí emailu tak, že napíše výši „nabídky“ na email akceslunicko@email.cz. Minimální částka zvýšení nabídky je stanovena na 500,- Kč. Maximální výše nabídky ani počet nabídek není jednotlivcům omezen. Informace o aktuální ceně věci, či svezení se bude na internetu několikrát denně aktualizovat s tím, že průběžná cena bude uvedena na internetu. V případě, že zájemce nabídl stejnou částku, kterou už před ním nabídl jiný zájemce, rozhoduje čas doručení emailu a druhý zájemce bude mailem upozorněn, že v případě zájmu už je cena vyšší. Před ukončením akce rozhodne nejdříve doručená nejvyšší nabídka.

Do akce budou zařazeny jen ty emaily, kde zájemce uvede své plné jméno, adresu a telefonní kontakt. Všichni zadavatelé nejvyšší nabídky budou informováni emailem, či telefonicky bezprostředně po ukončení internetové akce.

Doplňující podmínky: Akce je zcela dobrovolná, dobročinná a nárok na získanou věc není nijak právně vymahatelný. Platba za získanou věc se bude vybírat až na místě při XIV. Global Assistance Setkání mistrů. V případě, že by nebylo možné věc, či svezení převzít, (například z důvodu technické závady vozu,…) bude celá finanční částka navrácena. V případě svezení platí, že svezení na místě spolujezdce v závodním speciálu poskytuje jezdec, a je jen na něm, jak dlouhé svezení bude. Minimální délka je jedno kompletní kolo, projetí celé paralelní trati, na autodromu v Sosnové. Zájemce o svezení v závodním voze musí splňovat podmínku minimální výšky 150 cm. Případné dotazy zodpovíme na mailu akceslunicko@email.cz

Nabídka na svezení na místě spolujezdce:

Markku Alen, Škoda Fabia WRC Aktuální cena 5500,- Kč

Igor Drotár, Škoda Fabia WRC Aktuální cena 4500,- Kč

Václav Pech jun., MINI John Cooper WRC Aktuální cena 4500,- Kč

Věroslav Cvrček, Škoda Octavia WRC Aktuální cena 3500,- Kč

Jan Černý, Škoda Fabia S2000 Aktuální cena 2500,- Kč

Martin Vlček, Škoda Fabia S2000Aktuální cena 2500,- Kč

Karel Macek, Porsche 911 GT3 Aktuální cena 2500,- Kč

David Nešpor, Porsche 911 GT3 Aktuální cena 2500,- Kč

Petr Žáček, Audi Sport Quatro Aktuální cena 2000,- Kč

Martin Semerád, Mitsubishi Lancer EVO IX Aktuální cena 2000,- Kč

Josef Semerád, Mitsubishi Lancer EVO IX Aktuální cena 2500,- Kč

Vojtěch Štajf, Subaru Impreza WRX Sti Aktuální cena 4000,- Kč

Martin Březík, Mitsubishi Lancer EVO IX Aktuální cena 2000,- Kč

Luboš Kužel, Audi A2 Quatro Aktuální cena 2000,- Kč

Ondřej Smetana, Ford Fiesta MK7 S1600 Aktuální cena 2000,-Kč

Břetislav Enge, Škoda 130 LR Aktuální cena 1500,- Kč

Lubomír Tenkl, BMW M3 Aktuální cena 1500,- Kč

Jiří Petrášek, Opel Ascona B Aktuální cena 1500,- Kč

Všichni účastníci akce o svezení, kteří dali nejvyšší nabídku, budou v brzké době kontaktováni mailem s detailními informacemi.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!