Vlastimil Resl - eWRC.cz
1. 12. 2015 17:55 − 1737× − 0

Třetí ročník besedy u "Kepkeho" klepe na dveře

Příznivci motoristického sportu si mohou i letos zpestřit závěr sezóny setkáním se svými oblíbenými závodníky.

Stejně jako v uplynulých dvou letech budou mít příznivci motoristického sportu i letos možnost zpestřit si závěr sezóny setkáním se svými oblíbenými závodníky. Ti se sejdou 11. prosince od 17 hodin v sále čejetické hospůdky U Kepkeho a fanoušci si s nimi budou moci nejen popovídat, ale během vložené autogramiády získat i podpis či společnou fotografii.

Letošní motoristická sezóna skončila a nastává čas bilancování a plánování do nadcházejícího roku. Zároveň je však trochu prostoru oddechnout si a setkat se i mimo prostory servisních zón či dep. Třetí ročník besedy a autogramiády, která se uskuteční v čejetické hospůdce U Kepkeho (Koněvova ulice 28, Mladá Boleslav – Čejetice), k tomu bude skvělou příležitostí.

Již podruhé v řadě se zúčastní nová spolujezdecká hvězda Veronika Havelková. „Loni se mi celá akce moc líbila. V Mladé Boleslavi jsme strávili celý den a nejinak tomu bude i letos. Opět začneme návštěvou dětského oddělení Klaudiánovy nemocnice. Doufám, že malým pacientům alespoň trošičku zpříjemníme tamní pobyt. Moc se mi líbil i loňský společný oběd. Byla možnost při něm popovídat mimo závodní stres a poznat i závodníky jiných disciplín. Večerní beseda se zasedacím pořádkem byla perfektně naplánovaná a proběhla v příjemném rodinném prostředí. Skvěle jí odmoderoval Petr Pěnička a šéfkuchař Kepke se postaral o vynikající kuchyni,“ těší se na blížící se besedu úspěšná spolujezdkyně. Ta by měla dorazit i se svým pilotem Pavlem Valouškem, s nímž letos vybojovala bronz v absolutní klasifikaci českého i slovenského šampionátu a jenž se před dvěma lety zúčastnil premiérového ročníku besedy.

Nováčkem akce naopak bude mladý autokrosař Petr Nikodém z nedalekých Luštěnic. „Podobné akce jsem se dosud nikdy nezúčastnil a moc se těším. Doufám, že dorazí co nejvíce fanoušků. Už pro ně mám nachystané plakáty. Určitě si to všichni užijeme,“ věří historicky nejmladší český autokrosový šampión „dospělých“ kategorií, který letos ovládl divizi Buggy1600 ve svých pouhých šestnácti letech a navrch obsadil pátou příčku v Mistrovství Evropy.

Už teď je jasné, že počet účastníků besedy bude mnohem vyšší. A ve hře jsou i některá hodně atraktivní jména. Jak by mohla čejetická "startovka" vypadat, dáme vědět za pár dní.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!