Biché přijede na Rallye Praha Revival

Asi druhá nejslavnější žena rallysportu Michelé Espinosi jezdící pod přezdívkou Biché potvrdila účast na Rallye Praha Revival 2016.

Zřejmě druhá nejslavnější žena rallysportu (asi společně s Fabrizií Ponsovou) Michelé Espinosi (profil na eWRC-results.com) jezdící pod přezdívkou Biché potvrdila účast na jarním Rallye Praha Revival. Zatím ale ještě není jisté, s kým bude startovat. Ráda by startovala s další legendou světového rallysportu, ale zde je otázkou zdraví dotyčného.

Michelé se narodila 28. 9. 1948 a začínala s autosportem v roce 1968 na legendární alpince vedle Jeana Andrueta, s kterým také získala největší úspěchy! V MS poprvé vyhráli v roce 1973, a to rovnou nejslavnější závod – Rallye Monte Carlo. To se jim podařilo i další rok, již ovšem na Lancii Stratos. Poslední ostrý závod jela v roce 86 vedle Achima Warmbolda. Ovšem na závody nezanevřela, a diváci jí mohli vídat na veteránských akcích.

Naplňuje nás to neskutečnou hrdostí. Tuto akci jsme vymysleli spíše jako recesi u večerního posezení a jelikož se nám rozjel parádně Edda Cup, zajímalo nás jak touto akcí oslovíme české legendy autosportu, rozhodně jsme nečekali nic velkého. Znali jsme jen pár lidí z legend a i díky jejich podpoře jsme tam, že na šestý ročník přijede již po druhé John Haugland a nováčky budou Paasonen a Biche. Také si plně uvědomujeme, že stačí jeden problém a je po akci.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!