Mikuláš, MW Racing a Autobazar Monte Karlo

Moravská posádka Martin Kučera – Silvie Hlavičková úspešne dorazila do cieľa mikulášskej rally v Slušoviciach.

Tak nakoniec to predsa len vyšlo! Moravská posádka Martin Kučera – Silvie Hlavičková úspešne dorazila do cieľa mikulášskej rally v Slušoviciach a divákom navyše predviedla skvelú show!

Smutné a sklamané tváre v tíme MW racing sme mohli vidieť na nedokončených Rally Bohemia, Barum Czech Rally Zlín a aj na Rally Vsetín. Prišiel však záver sezóny na Mikuláš Zaremba rally Slušovice a s ním aj veľký výdych a spokojnosť s dosiahnutým výsledkom. Dvojica Martin a Silvie brala túto súťaž od úvodu ako veľkú záverečnú show. Tomu prispôsobila aj svoj štýl jazdy, ktorý bol zameraný predovšetkým na pobavenie divákov a jej dosiahnuté časy tak neboli podstatné. Posádka si okrem skvelých pocitov odniesla z pretekov aj 3. miesto v skupine historikov. „Mikulášskou rally hodnotím kladně. Byla to pěkně uspořádaná akce s dobrou atmosférou a pěknými tratěmi. Dětem se rozdávaly mikulášské balíčky a my jsme se snažili si to na trati užít a taky trochu pobavit diváky. Snad se nám to i dařilo. Auto fungovalo bezvadně, stejně jako Silva, která v sobotu slavila narozeniny. Ve Slušovicích jsme také poprvé představili našeho nového partnera – Autobazar Monte Karlo – komu to nic neříká, tomu doporučuji navštívit stránky www.facebook.com. Myslím si, že to bylo fajn rozloučení s ne moc povedenou sezónou“, zhrnul Martin.

Už minule sme spomínali, že Martina trápia zdravotné problémy, ktoré ešte stále pretrvávajú. Zima však býva dlhá, a preto veríme, že sa mu ich podarí čoskoro vyriešiť. Ak všetko dobre dopadne, posádka by sa mohla na začiatku novej sezóne predstaviť v Rakúsku. „Pokud zdraví dovolí a obchodní partneři budou vstřícní, rok 2016 začneme v Rakousku na Schneerosen rally. Dál zatím nevíme, protože ještě není kalendář. No chtěl bych taky na Legendy do San Marina“. Počas prestávky sa jazdec so svojím tímom postará aj o ich súťažné vozidlo BMW 318 iS, ktoré by už konečne malo fungovať podľa predstáv. Martin však uvažuje aj o zmene techniky: „Na autě se budou dělat drobné změny a úpravy, ale už toho moc vymyslet nelze, protože nás brzdí homologace. Zvažuji proto pořízení nového vozu. Co to bude ještě není jisté, vše je o financích, ale láka mě M3 nebo Lancia. Určitě se do něčeho pustíme, ale je to běh na dlouhou trať. V každém případě se budeme snažit jezdit pokud možno co nejvíce soutěží“, prisľúbil jazdec.

Informácie o ďalších štartoch a aktuálne novinky nájdete aj na oficiálnej stránek tímu MW Racing www.mw-racing.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!