V sobotu se pojede poslední letošní závod MOGUL driving cupu

Na sobotu 19. prosince je naplánován poslední letošní závod série.

Čtyři závody na podzim a v zimě 2015 a další čtyři v roce 2016 má na programu letošní série MOGUL driving cupu, která se již nadcházející víkend dostane do své poloviny. Série závodů pro amatérské závodníky v profesionálních podmínkách autodromu v Sosnové vznikla původně jako série zimních závodů na sněhu a ledu, ale zimy posledních let dávají závodníkům jen velmi málo příležitostí k závodění na tomto povrchu. Účastníci série MOGUL driving cup ale dobře vědí, že sosnovský asfalt klouže téměř za jakýchkoliv okolností. Série závodů se proti původní myšlence zimního sklouznutí na autodromu již také vyvinula do docela jiné úrovně a celkem osm závodů a stabilní jezdecké pole jasně dokazuje, že MOGUL driving cup je již pevně zapsán mezi amatérskými závodníky.

Autodrom v Sosnové nabízí mnoho variant tratě, která se při každém závodě mění a závodníci tak mají možnost stále zkoušet něco nového. Vždy je na prvním místě bezpečnost posádek, které mnohdy na závody MOGUL driving cupu přijíždějí se svým sériovým automobilem a na uzavřené trati si zkouší jeho limity a vybíjejí řidičský adrenalin. Závody v Sosnové při MOGUL driving cupu jsou zkrátka jednou z nejjednodušších možností, jak závodit a porovnat si svůj výkon se soupeři bezpečným způsobem. Stačí odhodlání, helma a jakýkoliv automobil. A pokud by vám snad chyběl ten vhodný vůz pro závodění při MOGUL driving cupu, můžete využít z nabídky zapůjčení přímo na autodromu v Sosnové.

Čtvrtý závod MOGUL driving cupu ročníku 2015/2016 se v Sosnové odjede v sobotu 19. prosince 2015. V předvánočním čase tak můžete dát doma prostor svým drahým polovičkám k vánočnímu úklidu, nakupování, či vaření a vyrazit si na známý autodrom, užít si rychlé jízdy na zabezpečené trati. Nejspíše ani tentokrát nebude vaším společníkem na autodromu sníh, protože předpověď říká, že do Čech míří standardní vánoční teplá fronta. Kdyby vám ale snad na autodromu byla zima, můžete využít vyhřívaný stan s online výsledky, kde se dá přečkat i největší nečas. Využijte poslední letošní možnosti a přihlaste se na stránkách www.autodrom.cz v sekci MOGUL driving cup na sobotní závod. Čeká na vás náročná trať, jedoucí v protisměru obvyklého kurzu v Sosnové s rychlými i technickými úseky. Pořadatelé MOGUL driving cupu se na vás těší.

Přihlášky, aktuální pořadí a ještě více informací o MOGUL driving cupu 2015 a o dalších akcích Centra kurzů bezpečné jízdy a autodromu Sosnová najdete na www.autodrom.cz

Průběžná klasifikace série MOGUL driving cup: http://www.autodrom.cz/data_rs/16mdc.pdf

Všechny informace o MOGUL driving cupu: http://www.autodrom.cz/cs/18-mogul-driving-cup/157-mdc-2015-16-kalendar-pravidla-prihlaska-vysledky-akreditace.html#web

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!