Autoklub ČR - eWRC.cz
31. 12. 2015 13:08 − 6712× − 25

Nové bezpečnostní video pro rally

Zbrusu nové bezpečnostní video pro všechny fanoušky a diváky rally vydává Autoklub České republiky.

Zbrusu nové bezpečnostní video pro všechny fanoušky a diváky rally vydává Autoklub České republiky, který se řadí mezi celosvětové lídry v oblasti bezpečnosti rally a navazuje takto na bezpečnostní kampaň FIA, vedenou Ari Vatanenem.

Po sérii zveřejňování jednotlivých částí nového bezpečnostního videa, které byly natočeny ve spolupráci s našimi předními jezdci, kterými jsou Martin Prokop, Václav Pech, Jan Kopecký, Jaromír Tarabus a Jan Černý, dostalo video finální podobu, kterou můžete shlédnout ZDE.

Bezpečnostní videa pro diváky rally jsou jednou z nejdůležitějších oblastí, kterými se zabývá Bezpečnostní skupina při Svazu Rally. Úspěšné Bezpečnostní desatero, které v letošním roce sklidilo velice pozitivní hodnocení, doplňuje Autoklub ČR tímto bezpečnostním videem, ve kterém jsou diváci rally moderní formou poučeni o nutnosti dodržování bezpečnostních pravidel při závodech. Otevřeně divákům ukazuje nebezpečí tohoto sportovního odvětví a snad poprvé jsou divákům ukázány nehody a rizika opravdu otevřeně, aby bylo docíleno co nejsilnějšího účinku a důrazu na důležitost dodržování pravidel bezpečnosti.

Jednotlivé části bezpečnostního videa jsou k vidění na YouTube kanálu Autoklubu ČR, kde také naleznete finální a kompletní verzi nového bezpečnostního videa nejen pro rok 2016.

Komentářů celkem: 25
IMP
1. 1. 2016 23:1021
0 0
Naprosto souhlasím s Fazzy.
2. 1. 2016 08:4822
0 0
Koukola Josef: Prostě je to opět upoutávka na činnost Autoklubu ČR......

Pepo kdyby to byla upoutávka na činnost Autoklubu, tak je tam asi něco trochu jiného. To si myslím, že jsi měl potřebu napsat negativní příspěvek a ulítla ti kravina jako hrom.

Novej: a co to těm lidem řekne? že je rallye nebezpečnej sport? no fajn, to potřebujem ze všeho nejvíc

Milane ano potřebujeme, lidi když se jdou dívat na rally si musí uvědomit, že je to nebezpečný sport. Takže pokud už jdu, musím se dívat, když mám s sebou děti musím vědět kde jsou a co dělají, nepoužívat je jako živý štít před sebou apd. Ono to není jediné bezpečnostní video, když si otevřeš odkaz v článku na stránku youtube, můžeš si tam najít další podobná videa, ať už z barumky nebo třeba od Mediasportu. A toto asi určitě není poslední počin od Autoklubu.
2. 1. 2016 09:1523
0 0
Kondec, já neměl nikdy potřebu psát něco negativního na Autoklub.
2. 1. 2016 12:4524
0 0
kondec, ne, to fakt nepotřebujeme, to za nás dělá bulvár, všiml sis, viď smajlík
další videa jsem si samozřejmě prošel (a budu rád, když mě nebudeš podceňovat), ale nic, co by odpovídalo na moje (ony vlastně ani nejsou moje) otázky tam fakt nevidím a ty na ně bohužel taky neodpovídáš smajlík
3. 1. 2016 04:2425
0 0
Milane, myslím si, že odpovědi mohou být následující:
jak a čím, tohle video přispěje k bezpečnosti a k osvětě mezi náhodnými diváky? "Ničím"
kdo z neznalých a náhodně vidících toto video pozná, kdo k nim hovoří a proč zrovna on? "Nikdo"
jak má neznalý a náhodně příchozí divák poznat tu bezpečnou diváckou zonu? "Jen podle cedule Zákaz vstupu a vypáskování"
pozná z toho videa vesničan/měšťan, jehož obcí/městem vede erzeta, jak a kam se má bezpečně postavit, aby stál aspoň trošku bezpečně? "Nepozná"
smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!