4. 1. 2016 19:44 − 3746× − 1

Milión posádek v databázi eWRC-results.com

Ještě před koncem roku se podařilo dosáhnout mimořádného čísla ve statistikách eWRC-results.com.

Ještě před koncem roku se podařilo dosáhnout mimořádného čísla ve statistikách eWRC-results.com. Tím magickým číslem je 1 000 000 posádek startujících ve všech možných soutěžích na celém světě od roku 1950 až do současnosti. Jen během tohoto roku jsme přidali přes 300 000 dalších posádek.

V databázi je také přes 113 000 jezdců a 153 000 spolujezdců. Dále jsou tam výsledky z 29 800 soutěží, zadáno je již přes 100 000 rychlostních zkoušek a k soutěžím a jezdcům je přiřazeno přes 240 000 fotografií.

Za těmito čísly je hlavně ohromná a nekonečná práce mezinárodního týmu, který shromažďuje a veřejně publikuje výsledky soutěží z celého světa a snaží se tak monitorovat historii nádherné motoristické disciplíny, jakou rally bezesporu je. Na světě neexistuje žádný jiný projekt podobného rozsahu.

Čeští jezdci, spolujezdci i fanoušci by mohli ocenit, že žádný jiný další stát nemá tak podrobně zdokumentované výsledky národních soutěží. V databázi je 1492 českých a československých soutěží, ne u všech jsou ale ještě výsledky. Proto znovu vyzýváme především bývalé jezdce, aby se podívali do krabic na půdě a chybějící výsledky nám pomohli doplnit. Dále bych poprosil všechny jezdce i spolujezdce, aby si zkontrolovali své profily a případné chyby a nedostatky nám nahlásili. Uvítáme taky vaše historické fotografie, které vám přidáme k soutěžím i k profilům.

Chtěl bych také poděkovat všem, kdo pomohli s podklady k soutěžím.

Server eWRC-results.com vstoupil do desátého roku své existence. Uvidíme, na jakých číslech oslavíme na podzim kulaté jubileum.

Komentářů celkem: 1
5. 1. 2016 07:54
0 0
Díky a klobouk dolů!
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!