11. 1. 2016 20:08 − 1087× − 0

Posádky týmu Bonver Dakar Project si užily odpočinkový den

Vrátný odpočíval, Llovera regeneroval a Ardavičus vařil večeři

Posádky týmu Bonver Dakar Poject úspěšně absolvovaly první polovinu Rallye Dakar 2016. Po sedmi odjetých etapách se tak dočkaly zaslouženého odpočinkového dne. Ten každý ze tří pilotů největšího českého týmu účastnícího se slavné dakarské soutěže pojal po svém.


Foto: Petr Lusk

„Měli jsme možnost si odpočinout. Každý to využil jinak. Albert hodně pracoval s fyzioterapeutem a Artur udělal klasickou kazašskou večeři. Já jsem hodně odpočíval a prošel jsem konkurenční týmy, abych vyzvěděl, co je nového,“ popsal Tomáš Vrátný, který byl rád, že v závodu stále pokračují všechny tři tatry týmu Bonver Dakar Project. Dvě z nich navíc mají velkou šanci umístit se mezi nejlepšími patnácti v kategorii kamionů.


Foto: Petr Lusk

„Všichni se těšíme na druhou půlku Dakaru a pevně věříme, že bude stejně dobrá, jako ta první a že se ve výsledkové listině posuneme ještě více dopředu,“ dodal Vrátný, který je po polovině soutěže dvacátý. Těsně před ním je na průběžném devatenáctém místě jeho týmový kolega Artur Ardavičus. Hendikepovaný andorrský pilot Albert Llovera je sedmatřicátý.


Foto: Petr Lusk

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!