Opel ADAC Rallye Junior Team v ME se třemi jezdci

Opel ADAC Rallye Junior Team vyšle dva německé jezdce do ERC Junior, třetím zástupcem s Opelem Adam R2 bude Chris Ingram.

Opel ADAC Rallye Junior Team vyšle dva německé jezdce do ERC Junior, třetím zástupcem s Opelem Adam R2 bude letos Chris Ingram. V týmu zůstal po loňské úspěšné sezóně Marijan Griebel, sezónu začne v Lotyšsku a v Irsku se spolujezdcem Pirmin Winklhoferem, poté se k němu natrvalo připojí belgické navigátorka Lara Vanneste.

Loňského šampiona Emila Bergkvista vystřídá na jeho místě loňský vítěz německého poháru Julius Tannert. Pětadvacetiletý rodák ze Zwickau pojede s lucemburskou spolujezdkyní Jennifer Thielen také kompletní ERC Juniorů (Lotyšsko, Irsko, Azory, Ypres, Estonsko a Barum Czech Rally Zlín).

Třetím do party v ERC Juniorů bude Brit Chris Ingram, vítěz loňského dílu šampionátu na Azorských ostrovech. Vedle něj se do Opelu Adam R2 posadí zkušená Katrin Becker, která by měla uklidnit jízdní styl mladého Brita z Manchesteru.

"Máme opravdu velmi silný tým," říká Jörg Schrott z Opelu Motorsport. "Nikdo neví lépe než my, jak nesmírně těžké je uspět v juniorském šampionátu. Samozřejmě, na obhájce titulu je vždy vyvíjen větší tlak. Dokážeme, že se s tlakem umíme vyrovnat," je přesvědčen zástupce Opelu. Kromě juniorského evropského mistrovství se jezdci představí i na ADAC Rallye Deutschland a ještě na několika dalších vybraných soutěžích.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!