5. 2. 2016 16:31 − 1532× − 0

Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Rallye Monte Carlo

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rallye Monte Carlo 2016, které bylo součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rallye Monte Carlo 2016

Úvodního kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016 se zúčastnilo 903 lidí. Asi nikoho nepřekvapí, že jste nejčastěji chtěli vítězství Sebastiana Ogiera (v 85% případů) a ten také vyhrál. Druhé místo Andrease Mikkelsena tiplo správně 9% z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Thierry Neuvilla na třetí pozici, brali jste body jako jedni z mála. I WRC2 měla svého jasného favorita, kterého většina z tipujících volila správně – Elfyn Evans. Ole Christian Veiby v RC3 už tak velký favorit nebyl, přesto jste jej volili ve 43% případů.

Nejúspěšněji z první soutěže MS natipovali tipující s nicky michalv a saduska, kteří získali 25 bodů. Výherci se mohou těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na Rally Sweden.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!