Aleš Holakovský - eWRC.cz
31. 1. 2016 17:51 − 3742× − 0

IX. ročník želechovické besedy se závodníky rally se blíží

I letos připravuje Rally Klub Paseky o.s. předsezónní setkání příznivců a fanoušků rally s vybranými jezdci a spolujezdci.

I letos připravuje Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s dlouholetým partnerem AK Rallysport Brno o.s. a Obcí Želechovice nad Dřevnicí předsezónní setkání příznivců a fanoušků rally s vybranými jezdci a spolujezdci nebo-li již IX. ročník Besedy se závodníky rally.

Akce se bude konat v sobotu 27. 2. 2016 od 17 hod, tradičně v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí v blízkosti Zlína. Adresa: 4. května 48, Želechovice nad Dřevnicí.

„Zváni jsou všichni, kdo se chtějí setkat s předními soutěžáky současnosti i minulosti a dozvědět jak žhavé novinky a zážitky jezdců, tak zajímavosti z historie rallysportu. A samozřejmě především se řádně naladit na nastávající rallyovou sezonu! Fanoušci zde mají jedinečnou příležitost pobavit se se svými oblíbenými jezdci a spolujezdci osobně,“ zve za pořádající Rally Klub Paseky o.s. hlavní organizátor Jaroslav Krajča, a dodává: „Program letošní besedy bude tradiční, což znamená, že po vlastní besedě následuje autogramiáda, tombola, fotografování a oblíbená soutěž na rally-trenažeru ve složení vylosovaný fanoušek-host. Během této soutěže si mohou fanoušci osobně pohovořit s některým z hostů nebo si po jejím skončení jízdu na trenažeru sami vyzkoušet.“

Atmosféru želechovické besedy Vám může přiblížit videosestřih z loňského ročníku, kde můžete mezi hosty vidět a slyšet Pavla Valouška sen., Tomáše Tomečka, Josefa Častulíka, Jaromíra Tomaštíka, Jindřicha Štolfu, Miroslava Jakeše s Jaroslavem Novákem, Martinu Daňhelovou, Josefa Minaříka, Petra Vraje sen. a Jiřího Strosse.

Další informace včetně „startovní listiny“ závodníků pozvaných mezi hlavní hosty Vám přineseme ještě ve zprávě v týdnu před konáním vlastní besedy. Akcí Vás bude opět provázet dvojice moderátorů Jan Vaškovič a Aleš Holakovský, nicméně hlavními moderátory besedy budete jako vždy právě Vy, rallyoví sportovní fanoušci!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!