Šestý závod MOGUL driving cup na dohled

V sobotu 13. února se na autodromu v Sosnové odjede šestý závod série MOGUL driving cup.

Šestý závod série MOGUL driving cup se uskuteční v sobotu 13. února v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy. Na závodníky tak v letošní sezoně čekají již jen tři závody a koncem března budeme znát celkového vítěze poháru pro amatérské závodníky v profesionálních podmínkách, který známe pod názvem MOGUL driving cup. Ti nejlepší závodníci celé série budou navíc pozváni na Jarní Setkání mistrů do Sosnové, kde se představí divákům při paralelním závodě na stejné trati, kde na podzim závodí profesionální závodníci a mnohdy i mistři světa na Setkání mistrů. Součástí programu Jarního Setkání mistrů 27. března bude i Dakar Setkání , kdy diváci uvidí špičkové závodníky z Rally Dakar v akci právě na autodromu v Sosnové. Datum 27. března rozhodně stojí za to si zapamatovat.

Do konce března je ale ještě hodně daleko a nyní nás zajímá, jaký bude šestý závod MOGUL driving cup v sobotu 13. února? V pěti dosud odjetých závodech série jsme mohli na stupních vítězů vidět pět různých vítězů a uvidíme tedy nového vítěze i při šestém závodě? Těžko říci, a stejně tak těžko se bude odhadovat, jestli se šestý závod MOGUL driving cupu pojede za zimních podmínek, jako ten předchozí, a nebo už do Sosnové zavítá jaro. Jasno v tom nemá nejspíše ani pověstný meteorolog Zákopčaník, a tak musí být závodníci připravení na všechny podmínky. Jisto ale mají diváci i závodníci v tom, že se budou moci před nepřízní počasí ukrýt do velkokapacitního a vyhřívaného stanu, kde můžou sledovat online výsledky a dát si i nějaké to občerstvení. Stejná jistota platí i v tom, že v Sosnové to bude pořádně klouzat. Zdejší asfalt je tím pověstný.

Na závodníky při šestém závodě čeká náročná trať, která bude tentokrát postavena v protisměru varianty z pátého závodu. V Sosnové v sobotu 13. února uvidíme stabilní účastníky série MOGUL driving cup, ale přijet můžete klidně i vy. Bude vám k tomu stačit běžný automobil, helma a dostatek závodnického odhodlání. Můžete tak porovnat své výkony s přáteli, anebo se zkušenějšími závodníky na autodromu v Sosnové, kde jsou bohatě dimenzované bezpečnostní zóny a kde na vaše bezpečí budou dohlížet traťoví komisaři a záchranný systém. Pokud ještě nejste přihlášení, využijte poslední šance a pošlete přihlášku na šestý závod MOGUL driving cupu právě teď.

Přihlášky, aktuální pořadí a ještě více informací o MOGUL driving cupu 2016 a o dalších akcích Centra kurzů bezpečné jízdy a autodromu Sosnová najdete na www.autodrom.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!