mediasport.cz - eWRC.cz
11. 2. 2016 13:36 − 4950× − 0

Sestřihy z WRC budou dostupné na internetu

Díky společnosti Mediasport bude možné sledovat sestřih ze soutěže WRC po jejím skončení zdarma na internetu.

Fanoušci rally v České republice byli v loňském roce zvyklí sledovat sestřih ze soutěže WRC po jejím skončení na internetu. Společnost Mediasport, která měla zakoupená práva pro vysílání v České republice, na svém webu pravidelně zveřejňovala komentované 52 minutové sestřihy se souhrnem toho nejdůležitějšího z uplynulé rally.

Po delších jednáních s promotérem WRC se i letos podařilo dojednat, že diváci budou moci hned po skončení světové soutěže WRC shlédnout na internetu česky komentovanou 52 minutovou reportáž. Díky společnosti Mediasport a ve spolupráci se serverem eWRC můžete sestřihy z mistrovství světa sledovat na internetu zdarma. Josef Pátl ze společnosti Mediasport k tomu říká: „Vyslyšeli jsme poptávku fanoušků motorsportu, kteří chtějí sledovat WRC – nejvyšší ligu v automobilových soutěžích na internetu. Nyní zpětně zveřejňujeme reportáž z uplynulé Rallye Monte Carlo, ale česky komentovaná reportáž ze Švédské rally už bude dostupná na internetu v normálním čase, v pondělí po skončení soutěže. Věřím, že tím správným fandům rally uděláme radost a můžu slíbit, že se pokusíme přinést ještě mnohem více rally na náš web."

Sestřihy ze sezony 2016 WRC můžete sledovat na motoristickém videoserveru www.mediasport.cz a odkaz na ně bude vždy i na rally webu www.ewrc.cz

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!