22. 2. 2016 06:32 − 4261× − 0

Jméno Solberg v 5 soutěžích MS

Henning Solberg nedávno prozradil, že tvrdě pracuje na programu v letošním ročníku MS.

Henning Solberg nedávno prozradil, že tvrdě pracuje na programu v letošním ročníku MS. U něj se nedá čekat jiné auto než Ford Fiesta RS WRC. Pro týdeník Auto Hebdo prozradil, že má v současné době polovinu rozpočtu na pět závodů ve světovém šampionátu. Co také periodiku řekl je to, že jeho syn – Oscar Solberg – má zaručený start ve třetím ročníku Drive Dmack Fiesta Trophy.

Kalendář tohoto poháru obsahuje podniky v Portugalsku, Polsku, Finsku, Německu a ve Španělsku. Jezdci usednou do Fordu Fiesta R2 o obsahu jednoho litru s turbem. Devatenáctiletý Oscar Solberg debutoval v MS minulý týden na Rally Sweden. Soutěž se spolujezcem Øyvind Rødsjø Beckstrømem a s eNkovým vozem Subaru Impreza Sti dokončili na 38. příčce celkového pořadí.

V případě naplnění rozpočtu by zkušený Henning Solberg odjel stejné podniky jako jeho syn. Jako perličku, kterou můžete vyčíst z jedinečného archivu ewrc-results.com, přidáme loňskou Numedalsrally. Na této soutěži řídil mladý Oscar a navigoval jej sám Henning. Onboard z této akce naleznete zde. Do cíle tato dvojice nedojela.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!