7. Testovací RZ Žiželice 2016 se blíží

Rallyová sezona tradičně začíná ve středočeských Žiželicích. Letos zde v sobotu 26. 3. 2016 proběhne Testovací rychlostní zkouška.

Rallyová sezona tradičně začíná ve středočeských Žiželicích. Letos už posedmé zde v sobotu 26. 3. 2016 proběhne Testovací rychlostní zkouška, která umožní jezdcům před sezonou se „rozcvičit“ a otestovat své vozy.

Posádky již mohou posílat své přihlášky, které naleznou na nově spuštěném webu Auto Moto Klubu Cidlina v AČR www.amkcidlina.cz. Na stejném místě jsou i kompletní zvláštní ustanovení a seznam průběžně přihlášených posádek. Diváci, ale i občané obce, zde naleznou důležité bezpečnostní pokyny pro sledování rally.

Formát Testovací rychlostní zkoušky zůstává i při sedmém ročníku stejný – pojedeme na tradičních úsecích účelových komunikací obce Žiželice. Trať rychlostní zkoušky se znovu pojede v obou směrech. V sedmém ročníku navážeme na prodlouženou trať ročníku 2015, jehož součástí je i možnost v určeném prostoru zahřívat pneumatiky. Servisní zóna bude opět situována na půdě partnera Testování společnosti Crocodille.

Ředitelství a tiskové oddělení Testovací RZ Žiželice bude umístěno v rekonstruovaném Kulturním domě v Žiželicích, přímo v centru obce, kde budou mít soutěžící i diváci zároveň možnost občerstvení. Diváci si samozřejmě mohou podél tratě vybrat z několika míst, která jsou určena právě pro ně, odkud můžou bezpečně sledovat samotné testování rallyových vozů. Divácké místo „u hřbitova“ navíc nabídne příjemný bonus v podobě občerstvení.

Odkaz na online přihlášku: zde

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!