26. 2. 2016 19:40 − 2659× − 2

Beseda v Želechovicích s vaší online účastí

Ptejte se hostů se již nyní – na cokoliv, co vás zajímá.

Devátý ročník Besedy se závodníky rally se uskuteční v sobotu 27. února v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína. Program bude zahájen v 17 hodin. Hlavní hvězdou setkání bude německý jezdec Sepp Wiegand. Pořadatelé slibují zachovat tradici 10 až 12 hostů, zatím známe devět jmen. Již nyní je možno položit hostům jakoukoliv otázku – do komentářů v online aktualizovaném dokumentu: https://goo.gl/qXpNj5

Startovní listina:

Sepp Wiegand: vicemistr Evropy v rally 2014 a člen továrního týmu Škoda Motorsport v letech 2012-2014, čtyřnásobný účastník Barum rally (druhý v roce 2014).

Ondřej Bisaha: vítěz Rallysprint série 2015 s Citroënem DS3 R3T, v nové sezóně by rád přestoupil do silnější kategorie.

Antonín Tlusťák: pravidelný účastník mistrovství Evropy v rally od roku 2006 (v roce 2010 absolutně druhý, o rok později třetí); v nadcházející sezóně bude sedlat Škodu Fabii R5.

David Suchařípa: herec, který má na kontě 20 startů za volantem rally vozu; v nové sezóně plánuje střídat rally se závody Octavia cupu.

Pavel Vaculík: startoval v rally, v závodech offroadů a při Rally Dakar 2016 navigoval Tomáše Ouředníčka (Hummer).

Tomáš Pospíšilík: motorsportu se věnuje 10 let, úspěšný autokrosař – mistr republiky v divizích Buggy1600 a Superbuggy; má za sebou starty v rally v závodech mistrovství republiky a Evropy, naposledy v barvách Peugeot Sport ČR.

Karel Kupec: bývalý autokrosař, mimo jiné žákovský mistr republiky v lyžařském slalomu; loni si vyzkoušel dva závody Rallysprint série (1. a 2. místo v kategorii 6); coby vítěze Rally talentu jej čeká sezóna ve voze kategorie R2 s podporou Autoklubu ČR v zádech.

Karolína Jugasová: absolvovala již přes 40 závodů na místě spolujezdkyně, největšího úspěchu dosáhla po boku Martiny Jerhotové-Daňhelové (sprintový titul ve třídě 8); v nadcházející sezóně bude navigovat Karla Kupce.

Jaromír Tomaštík: se 169 starty v rally patří k nejzkušenějším závodníkům u nás, provozuje vlastní tým, za který jezdí zpěvačka Lounová či herec Suchařípa; nedávno se stal předsedou organizačního výboru Valašské rally.

V jednání jsou ještě dva závodníci zvučných jmen současné či velmi nedávné české a slovenské rallyové scény. Motorsport revue je mediálním partnerem akce a stejně jako loni se bude starat o online textový přenos těch nejzajímavějších výroků, které na besedě zazní. Nyní i kdykoliv během samotné besedy můžete hostům online položit jakoukoliv otázku, stačí využít komentáře v následujícím dokumentu, který se online aktualizuje.

Letošní online: https://goo.gl/qXpNj5
Loňský online: https://goo.gl/QAuXyS

Program IX. Besedy se závodníky rally v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína:

1) Představení přítomných jezdců a spolujezdců.
2) Hlavní část programu – otázky na jezdce a spolujezdce z publika (cca 90 min).
3) Autogramiáda jezdců + videoprojekce s rallyovou tématikou.
4) Bohatá tombola + společné fotografování.
5) Soutěžní jízdy na rally trenažeru: Posádky divák – závodník (soutěž o ceny).
6) Volná zábava a volné jízdy na rally-trenažeru.

Vstupné na besedu je jako vždy dobrovolné. U vchodu bude možné zakoupit lístky do tomboly a na soutěž na rally trenažeru. Parkování bude možné na hřišti pod sokolovnou, příjezd od hlavní silnice.

Komentářů celkem: 2
27. 2. 2016 16:09
0 0
aktualizace: Suchařípa nebude, přibyli René Dohnal a Ondřej Krajča. A bude jeden "telemost" na Slovensko.
27. 2. 2016 17:35
0 0
Beseda i online v plném proudu. Případné dotazy můžete pokládat i zde. Pro připomenutí sestava hostů: Sepp Wiegand, Ondřej Bisaha, Antonín Tlusťák, Pavel Vaculík, Tomáš Pospíšilík, Karel Kupec, Karolína Jugasová, Jaromír Tomaštík, René Dohnal, Ondřej Krajča.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!