Předposlední závod MOGUL driving cupu

Předposlední závod série MOGUL driving cup se v Sosnové odjede v sobotu 5. března 2016.

Osmidílný seriál MOGUL driving cup již nezadržitelně směřuje ke svému finále a na závodníky je na sobotu 5. března připravený sedmý závod této série. Amatérští automobiloví závodníci tak mají letos jednu z posledních šancí, jak si zazávodit na autodromu v Sosnové u České Lípy. Díky chladnému počasí, které v těchto dnech do České republiky přináší sněžení, lze předpokládat, že by se o nadcházejícím víkendu mohlo na autodromu v Sosnové závodit na sněhu. Počasí je ale dost vrtkavé a mráz a sněžení může být velmi rychle vystřídáno teplým počasím. Závody v Sosnové budou 5. března ale za jakéhokoliv počasí.

V dosavadních závodech série MOGUL driving cupu se projevily jezdecké schopnosti mnoha závodníků bez ohledu na výkonnost či charakter jejich automobilu. Na čelních příčkách jsme viděli jak silné čtyřkolky, tak v jednom závodě i jezdce s vozem s pohonem jen jedné nápravy. Na čelo výsledkové listiny v jednotlivých třídách se probojovali jak ostřílení amatérští závodníci, tak úplní začátečníci. Vyrovnanost série MOGUL driving cup je velká a vyzkoušet si zde závodění může skutečně úplně každý. Šest tříd, do kterých jsou soutěžní automobily rozděleny podle výkonu a stupně úprav, dává dostatečnou možnost porovnat svůj výkon s technicky souměřitelnými soupeři. Stačí odhodlání a chuť závodit, helma a nějaký ten automobil schopný pohybu. A kdyby i automobil k závodění chyběl, lze si jej zapůjčit přímo na autodromu. Cesta k závodění už nemůže být snazší. Ti nejúspěšnější závodníci si navíc vybojují postup do velkého finále, kterým bude účast na Jarním Setkání mistrů 27. března. Sedmý závod série MOGUL driving cup se v sobotu 5. března 2016 odjede na jedné z mnohých variant tratě na sosnovském autodromu a závodníci si užijí rychlých pasáží rallycrossového okruhu i technickou motanici na motokárové dráze. Diváci mohou závod sledovat z tribun i z prostor servisního zázemí a jako obvykle budou mít vstup zdarma. Nepřízně počasí není třeba se obávat. Všichni přítomní mohou opět využít zázemí ve vyhřívaném stanu s výsledky online a občerstvením. Pokud ještě nemáte vhodný motoristický program na sobotu 5. března, vyrazte do Sosnové závodit v sérii MOGUL driving cup, anebo přijeďte jako diváci, a sledujte závodění na sosnovském autodromu.

Přihlášky, aktuální pořadí a ještě více informací o MOGUL driving cupu 2016 a o dalších akcích Centra kurzů bezpečné jízdy a autodromu Sosnová najdete na www.autodrom.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!