2. 3. 2016 21:41 − 4429× − 1

37. Rally Příbram se hlásí o slovo

Po loňském neuskutečněném ročníku Rally Příbram organizační výbor zahájil přípravy na letošní ročník Rally Příbram.

Po loňském neuskutečněném ročníku Rally Příbram, který po 36 letech narušil svou souvislou řadu konání populární soutěže v Příbrami, se organizační výbor již na podzim loňského roku sešel a zahájil přípravy na letošní ročník Rally Příbram. Jednou z nejdůležitějších věcí na celé organizaci soutěže je naplnění dostatečného rozpočtu pro pokrytí nákladů spojených s konáním soutěže. Pro letošní 37. ročník Rally Příbram se nám podařilo spojit síly s významným partnerem, kterým je společnost SVK Elektronik, s.r.o. Tato společnost již 20 let figuruje na trhu s průmyslovou elektronikou a fanouškům rally také není zcela neznámá. Vzhledem k této spolupráci a podpoře společnosti SVK Elektronik, s.r.o., ponese letošní ročník rally v Příbrami název „37. SVK Rally Příbram“.

V současné době intenzivně pracujeme na podobě trati 37. SVK Rally Příbram. Probíhají jednání nejenom se zastupitelstvy obcí na tradičních úsecích rally Příbram, ale též pracujeme na nových úsecích, které by přinesly kouzlo nepoznaného pro posádky i pro diváky. V této věci je nám velkou oporou Město Příbram a jeho vedení, které převzalo nad letošním ročníkem Rally v Příbrami záštitu a se kterým jsme navázali užší spolupráci. Záštitu nad 37. SVK Rally Příbram převzal i hejtman Středočeského kraje, pan Miloš Petera.

37. SVK Rally Příbram se uskuteční v termínu 30.9.2016 – 2.10.2016. V pátek 30.9. proběhne slavnostní start, jehož součástí bude představení vybraných posádek a s tím spojený kulturní program na náměstí TGM v Příbrami. Závodit se pak bude v tradičním formátu sobota – neděle, tedy 1.10 – 2.10., kdy sobotní etapa bude delší a nedělní kratší avšak neméně zajímavá a náročná. Soutěžit a body se u nás budou získávat jak v Mistrovství Republiky v Rally, tak i v šampionátu v Rally historických automobilů. Opět budeme závěrečným podnikem obou šampionátů a tak se u nás bude soupeřit o příčky nejvyšší v jednotlivých třídách i v absolutním pořadí.

Komentářů celkem: 1
2. 3. 2016 22:17
0 0
No, zní to nadějně, moc jsem v mrtvýchvstání nevěřil. Budu velmi rád, když tahle soutěž přežije smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!