Petr Šulčík - eWRC.cz
6. 3. 2016 08:56 − 5164× − 3

Chystáte se na závod MS v rallycrossu na Hockenheim?

Informace pro ty, kteří se chystají na druhý závod světového šampionátu v rallycrossu na Hockenheimring.

Informace o cenách vstupenek a několik dalších rad pro ty, kteří se chystají na druhý závod světového šampionátu v rallycrossu na Hockenheimring, který se koná 6. – 8. května.

Teprve podruhé se mistrovství světa v rallycrossu pojede na slavném Hockenheimringu. Trať je zde vybudována na stadionu těsně před startovní a cílovou rovinkou tohoto okruhu. První německý závod mistrovství světa je součástí pouze světového šampionátu, startovat budou jen jezdci divize Super Car a kategorie RX Lites. Jezdci divizí evropského šampionátu zde nestartují. Z jednotlivých tribun je vidět celá trať, nevýhodou je oproti klasickým rallycrossovým tratím větší vzdálenost. Za cenu vstupenky uvidíte nejen světový rallycross, ale také závod DTM a další doprovodné série (Audi TT Cup, Porsche Carrera Cup).

Hockenheimring se nachází nedaleko Mannheimu, z Prahy ujedete necelých pět set kilometrů. V blízkosti okruhu se dá také kempovat. Rallycross bude mít v pátek a v sobotu na programu rozjížďky, v neděli přijde na řadu semifinále a finále. Ti, kteří disponují vstupenkami na místa, ze kterých není vidět na závod rallycrossu, jsou volná místa na Innentrübune A a Südtribüne A.

Koupí přes internet samozřejmě několik Eur ušetříte.

Informace o vstupenkách:
Gold + paddock – 80 EUR
Gold – 55 EUR
Silver + paddock – 65 EUR
Silver – 40 EUR
Bronze + paddock 54 EUR
Bronze – 29 EUR
Paddock – 25 EUR

Link pro online nákup vstupenek – http://www.dtm.com/en/tickets/2016-tickets-dtm-auftakt-hockenheim

Další informace, fotogalerie a kalendář naleznete na www.rallycross.cz

Komentářů celkem: 3
6. 3. 2016 10:22
0 0
Rád bych jel, ale ta vzdálenost od trati mě trošku odrazuje no.
6. 3. 2016 12:05
0 0
Nerad bych někoho odrazoval od případné návštěvy tohoto podniku, ale vzdálenost od tratě je více než katastrofická...Člověka (nebo teda aspoň mě) to vůbec nedokázalo vtáhnout do závodu...A vůbec nemluvě o tom, že tam člověk po většinu dne čumí na kroužení v článku uvedených cupů, který je naprosto nezáživný. Taky by mě zajímalo, jestli letos zůstane trať ve formátu, který je na náčrtku, protože minulý rok to nějak neklaplo...smajlík, nadruhou stranu bez tý první šotoliny mi ta trať přišla skoro i lepší...smajlík
Co mě nejvíce "pobavilo", že tam všichni ty nadšenci jásají, když projede audi, porsche, bmw, nevím co všechno během nějakýho zahřívacího kola a pak když přišlo na řadu finále RX, tak se všichni sbalili a šupajdili domů...smajlík
7. 3. 2016 21:07
0 0
celkem mě láká kombinace s DTM nebo je to nuda? co se týče vztupenek nemužu najít co jaká vztupenka znamená
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!