8. 3. 2016 06:51 − 1452× − 0

Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Rally Mexico

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Mexico 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Mexico 2016

Rally Mexico, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 814 lidí. Asi nikoho nepřekvapí, že jste chtěli především vítězství Sebastiana Ogiera (v 84 % případů), ale vyhrál Jari-Matti Latvala (10 % tipů). Druhé místo Ogiera tiplo správně 7 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Madse Ostberga na třetí pozici, brali jste body stejně jako 21 % ze všech tipujících. WRC2 měla jasného favorita v podobě Teemu Suninena, který svoji kvalitu potvrdil i na trati, čímž potěšil 67 % z Vás. V rámci RC2 byly tipy hodně podobné.

Nejúspěšněji z třetí soutěže MS natipoval tipující PájaPa, který získal 26 bodů. Výherce se může těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozve na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na úvodní soutěž ERC – Rally Islas Canarias – El Corte Inglés 2016.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!