Startovka v Žiželicích se plní

První jarní víkend se blíží a s ním i 7. Testovací RZ Žiželice. Posádky, které mají zájem před sezonou vyzkoušet své vozy, se stále mohou přihlašovat.

Průběžný seznam přihlášených naleznete na https://goo.gl/1u7OUw. V seznamu již nyní mimo jiných naleznete oba vybrané soutěžící projektu Autoklub Rally Talent – Karla Kupce a Václava Černína s vozem Peugeot 208 R2. Všichni přihlášení se mohou těšit na již osvědčenou tréninkovou trať dlouhou 2,84 km respektive 2,92 km.

Jezdce, kteří dosud přemýšlejí nad přihlášením, může motivovat možnost sníženého startovného. Pořadatelé 7. Testovací RZ Žiželice spolupracují s GPD Rally Cupem, a tak účastníci pátečního GPD Rally Cupu v Hradci Králové, kteří mají odpovídající vozidlo a licenci, budou v sobotu v Žiželicích startovat místo za 2500,- Kč za 2000,- Kč.

V sobotu 26. března v Žiželicích rozhodně nepřijdou zkrátka ani diváci. Znovu jsou pro příznivce rally přichystané bezpečné divácké zóny a na oblíbeném místě „u hřbitova“ bude již tradičně k dispozici stánek s občerstvením. V servisní zóně pak mohou diváci zblízka vidět všechny startující vozy.

Bližší informace naleznete na internetových stránkách http://amkcidlina.cz/.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!