7. TRZ Žiželice 2016: Atraktivní seznam přihlášených

Jen necelý týden dělí přihlášené posádky 7. Testovací RZ Žiželice 2016 od startu.

Jen necelý týden dělí přihlášené posádky 7. Testovací RZ Žiželice 2016 od startu. V sobotu 26. března od 11 hodin započne první letošní rally ve středočeských Žiželicích.

Na posádky tradičně čekají dvě testovací rychlostní zkoušky v délce 2,84 km respektive 2,92 km. Novinkou letošního ročníku je umístění ředitelství Testování, které bude situováno v servisní zóně na půdě partnera Testování společnosti Crocodille ČR, spol. s r.o.

Uzávěrka přihlášek už sice proběhla, nicméně posádky, které by přesto chtěly do Žiželic přijet, se mohou přihlásit i na místě za zvýšený vklad. Rallyoví fanoušci se již nyní mohou těšit na zajímavou startovní listinu. V den uzávěrky čítá 28 posádek, mezi kterými nechybí Jan Černý, Tomáš Kukučka nebo rychlí dvoukolkáři Egon Smékal a Václav Dunovský. Na své si přijdou i příznivci legend, neboť na start se postaví Opel Ascona A, BMW 2002 nebo Škoda Favorit. Z pohledu do startovní listiny se zdá, že by dokonce mohl padnout traťový rekord Karla Macka s Porsche. Ale věřme, že ani tento závodník nebude chtít dát svou kůži lacino. 7. Testovací RZ Žiželice 2016 bude zároveň i místem prvního startu vítězů projektu Autoklub Rally Talent 2016.

Pořadatelé v první řadě samozřejmě myslí na bezpečnost všech zúčastněných, a tak je pro diváky připraveno několik řádně označených diváckých míst, včetně oblíbeného místa „U hřbitova“ s občerstvením. Vzhledem ke krátké vzdálenosti mezi diváckými místy doporučují pořadatelé všem parkovat své vozy pohodlně na náměstí v centru obce, odkud se pak snadno dostanou ke zmíněnému diváckému místu „U hřbitova“. Zde prosíme o vložení videa:

Jménem pořadatelů 7. Testovací RZ a jejích partnerů vás srdečně zveme na sobotní den do Žiželic. Zároveň žádáme všechny návštěvníky, aby dbali pokynů pořadatele v místě Testování a respektovali bezpečnostní pravidla rally. Kompletní seznam přihlášených naleznete zde: http://amkcidlina.cz/akce/7-trz-zizelice/

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!