Velikonoční nadílka v Žiželicích

Ačkoli se první jarní sobotu sluníčko ve středočeských Žiželicích neukázalo, všem přítomným na tváři hrál úsměv.

Ačkoli se první jarní sobotu sluníčko ve středočeských Žiželicích neukázalo, všem přítomným na tváři hrál úsměv. Sedmý ročník Testování se totiž skutečně vydařil. Všech 24 posádek si vyzkoušelo již tradiční tréninkovou trať. Nejrychlejšími byli v obou směrech rychlostní zkoušky Jan Černý s Petrem Černohorským s vozem Škoda Fabia S2000. Druhá pak byla slovenská posádka Tomáš Kukučka a Radovan Mozner ml. se Škodou Fabia R5. Mezi dvoukolkami byl nejrychlejší Egon Smékal s Petrou Němcovou s Citroenem DS3 R3T.


Foto: Ivo Novák

Nikdo z jezdců však nezapomínal na početné diváky podél tratě, kteří trpělivě fandili i přes značně chladné počasí. Odměnou pro fanoušky byly rychlé, atraktivní i zábavné průjezdy vozů všech kategorií. Ředitel soutěže Radek Časta shrnul velikonoční víkend v Žiželicích následovně: „Rád bych poděkoval všem našim partnerům a divákům, bez kterých bychom akci nepořádali. Počet posádek ukazuje, že i naše krátká RZ je pro ně atraktivní a pro start do sezony optimální. Vyzdvihnout musím také práci všech pořadatelů, která byla ukázková. Děkuji všem, kteří se na 7. TRZ Žiželice podíleli, a věřte, že již nyní se těšíme na další ročník.“


Foto: Ivo Novák

Kompletní výsledky 7. TRZ Žiželice naleznete na stránce www.amkcidlina.cz, na facebookových stránkách Testování pak můžete shlédnout neustále přibývající fotografie a videa.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!