Rally Klub Historických Automobilů v AČR nespí!

Na letošní sezonu máme pro milovníky vůně spáleného benzinu přichystáno opět několik povedených akciček.

Na letošní sezonu máme pro milovníky vůně spáleného benzinu přichystáno opět několik povedených akciček. Prvním počinem tohoto roku byl oblíbený Buzerák ve Strašicích. Jelikož zima byla, spíše nebyla, jednalo se o ojedinělou akci.

O to více sil jsme mohli investovat do květnové V.Podbrdské Rallye LEGEND, kterou pořádáme 20 – 21. 5. 2016, tradičně v okolí Přešína, se zázemím v areálu firmy KBS v Zahrádce.

Pojedeme 6 rychlostních zkoušek. Trasa je podobná jako v předchozích ročnících. Obrovské starosti nám opět udělala zima, ne-zima, kdy značná část vozovek je v kritickém až havarijním stavu. Proto jsme museli určité pasáže úplně vynechat a projednat některé nové úseky. Dobrou zprávou je, že již dnes máme vše řádně schváleno a povoleno. A jestli nám tu vůbec někdo pojede? Tak takovou otázku jsme si nestihli ani položit. Zájem posádek je tak strhující, že během prvních dnů registrace – 1.a 2.dubna bylo startovní pole přeplněno. Proto si teď s poklidem připravujeme poslední drobné detaily a nedočkavě vyčkáváme termínu soutěže. Takže pokud máte chuť podpořit tuhle naší soutěž svou návštěvou, budeme velice rádi. Myslím si, že jedině ukázněná divácká kulisa dotvoří to, co my jsme začali, k dokonalému zážitku.

Samozřejmě to není jediné co máme pro Vás letos nachystáno. Začátkem prázdnin a to 5.7.2016 pořádáme další díl AUTOTOULEK – zábavné motoristické soutěže pro širokou veřejnost, kde všichni mohou ukázat své orientačně-vědomostně-jízdní schopnosti a přitom zapojí celou rodinu. Na konec září připravujeme další, již tradiční, naší soutěž a tou bude VI.Historic Rallye Kramolín, kterou pozvolna jíž teď rozjíždíme.

A aby toho nebylo málo, máme v zásobě ještě jeden podzimní díl AUTOTOULEK.

Takže sledujte naše stránky www.rkha.cz nebo náš facebook RKHA, ať Vám něco neuteče a ať se v případě zájmu můžete zavčasu přihlásit.

Těšíme se na Vás!

RALLYE je krásná, RALLYE je nebezpečná a dokáže i zabít, proto se chovejte při sledování nejenom našich soutěží tak, aby jste mohli sledovat vždy i tu další!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!