13. 4. 2016 17:28 − 2168× − 0

Při Valašce budou k vidění dakarské speciály

Jak známo, s poměrně velkým zájmem fanoušků se setkalo nedávné Setkání českých dakaráků na auto-dromu v Sosnové u České Lípy.

Jak známo, s poměrně velkým zájmem fanoušků se setkalo nedávné Setkání českých dakaráků na auto-dromu v Sosnové u České Lípy. Dakarské posádky teď budou k vidění také při nadcházející Rocksteel – 35. Valašské rally 2016. Tedy již tuto sobotu.

Bude se jednat z větší části o zcela jinou partu. Konkrétně o ostravský Bonver Dakar tým a také o vozy týmu dakarského veterána Tomáše Tomečka. Půjde tedy vesměs o nákladní vozy Tatra a k vidění tak budou právě v mateřské továrně, kde vznikaly. Výstavka by měla být k vidění na polygonu Tatry v Kopřivnici a to pravděpodobně u startu rychlostní zkoušky.

Tatrovky pak ještě doplní dakarský Hummer H3 EVO posádky Tomáš Ouředníček – Pavel Vaculík. I když podle posledních zpráv je Hummer nabourán a nepřijede. Uvidíme, zda se jej přece jen nepodaří opravit a ukázat…

Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 s centrem ve Valašském Meziříčí otevře novou sezonu rallysportu v České republice. Valaška je také letos započítávána do Rallyprintsérie, Poháru 2+, Poháru mládeže a Poháru pořadatele.

Populární Valaška je na programu v termínu 15. až 16. dubna. Pořadatel JTRT pro s. r. o. Vsetín a organizátor AutoMotoKlub Rallye-Sport – Vsetín připravili trať v délce 239,18 km, která obsahuje na čtyřech úsecích osm obtížných rychlostních zkoušek v délce 70,44 km.

První vůz odstartuje do rally v sobotu 16. dubna v 08:50 hodin z areálu Tatra Kopřivnice. Vítěz pak do cíle rally na náměstí ve Valašském Meziříčí přijede týž den v 16:51 hodin.

Další zpravodajský servis o Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 přineseme v následujících tiskových informacích. Uveřejňovány budou postupně také na oficiální webové stránce Rocksteel – 35. Valašské rally 2016, www.valasskarally.eu a na její facebookové mutaci.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!