21. 4. 2016 07:03 − 1213× − 1

Golemtech Tipovačka – Rocksteel Valašská Rally 2016

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rocksteel Valašská Rally 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rocksteel Valašská Rally 2016

Rocksteel Valašská Rally, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 544 lidí. Chtěli jste především vítězství Romana Odložilíka (v 81 % případů), ale vyhrál Jan Černý, kterého jste tipovali v 6 % tipů. Druhé místo Romana Odložilíka tiplo správně 14 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Martina Vlčka na třetí pozici, brali jste body (35 %). Sprintové mistrovství mělo favorita v podobě Egona Smékala (92 %), ten také vyhrál. V rámci třídy 6 jste věřili hlavně Tomáši Pospíšilíkovi (64%), ten ale skončil druhý, když zvítězil Daniel Zpěvák.

Nejúspěšněji z úvodní soutěže RSS natipovali tři tipující – jiridlo, karelryba1313 a PavKac, kteří získala 30 bodů. Výherce se mohou těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozvou na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Komentářů celkem: 1
21. 4. 2016 20:47
0 0
Pokud jste si ještě nevšimli, tak už je k dispozici celoroční hodnotící tabulka http://www.ewrc-results.com/pickems_overall_spec.php
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!