19. 4. 2016 22:21 − 1624× − 0

Václav Černín odjel svoji první rally

O víkendu se odjela Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 a posádka Autoklub Peugeot Rally Talent byla u toho.

O uplynulém víkendu se odjela Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 ve Valašském Meziříčí, a posádka Autoklub Peugeot Rally Talent Václav Černín a Jiří Stross byla u toho. Pro celkem sto soutěžících posádek byla připravena trať dlouhá téměř 240 km a obsahovala osm rychlostních zkoušek. Posádka Autoklub Peugeot Rally Talent startovala premiérově a nenechala se vůbec zahanbit.

„Jsem velmi spokojený z průběhu Valašské rally. Nedopustili jsme se žádné velké chyby a bez většího rizika zrychlovali každou další RZ. Věřím, že v blízké době budeme bojovat o lepší umístění. Děkuju Sparrow racing teamu za perfektně připravené auto, Autoklub Peugeot Rally Talent teamu a všem našim sponzorům, bez kterých bych se do světa rally nikdy nedostal,“ hodnotí svoji účast na rally Václav Černín.

Václav Černín skončil na Rocksteel Valašské rally 2016 na 36. místě a na 15. místě ve třídě 6. „Valaška byla pro náš Autoklub Peugeot Rally Talent team hodně důležitá. Byl to první opravdu ostrý start nejenom Václava, ale vlastně i celého týmu. Myslím, že vše fungovalo na výbornou. Do příštího podniku Rally sprint série, kterým bude Vyškovská rally, nás čeká spousty práce nad daty a onboardy z rychlostních zkoušek s cílem Václava dále co nejvíc seznamovat s tajemstvím rally,“ uvádí Ing. Stanislav Kafka, manager projektu Autoklub Peugeot Rally Talent.

Přípravy teamu Autoklub Peugeot Rally Talent můžete sledovat na facebookových stránkách projektu www.facebook.com/autoklubrallytalent/.

Závěrem děkujeme partnerům celého týmu, kterými jsou Peugeot ČR, TOTAL, Faster magazín, Legendy, Pirelli a MK Racing.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!