25. 4. 2016 07:48 − 1093× − 0

Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Rally Argentina

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Argentina 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Argentina 2016

Rally Argentina, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 616 lidí. Asi nikoho nepřekvapí, že jste chtěli především vítězství Sebastiana Ogiera (v 65 % případů), ale překvapivě vyhrál Hayden Paddon (1 % tipů). Druhé místo Ogiera tiplo správně 25 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Andease Mikkelsena na třetí pozici, brali jste body stejně jako 31 % ze všech tipujících. WRC2 měla jasného favorita v podobě Elfyna Evanse, ten měl ale v Argentině problémy s vozem a defekty a vítězem se stal Nicolas Fuchs (2 % tipů). V rámci národní skupiny NAT vyhrál Geronimo Padilla, kterému věřily 2 % z Vás.

Nejúspěšněji ze čtvrté soutěže MS natipoval (v rámci ČR a SR) tipující autokrosar, který získal 23 bodů. Výherce se může těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozve na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na další soutěž ERC – Seajets Acropolis Rally 2016. U Šumavy spustíme tipovačku hned po zveřejnění startovní listiny s přidělenými startovními čísly.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!