28. 4. 2016 21:21 − 2582× − 0

Rally Show a Helicoptershow 2016 – video

Zveme Vás na největší motoristickou a leteckou show, Rally Show a Helicopter Show do Hradce Králové 14. května.

Zveme Vás na největší motoristickou a leteckou show, Rally Show a Helicopter Show do Hradce Králové 14. května (13.5. jen teamy). Na jednu vstupenku a s dětmi zdarma si návštěvníci užijí hned dvojí program ve vzduchu a na zemi. V Hradci se předvedou špičkové teamy a legendy ze světa motorsportu i mistři v pilotáži vrtulníků a letadel. Ve volném prostoru bude mít českou premiéru jediný typ akrobatického vrtulníku na světě BÖ105 ze stáje Red Bull, který bylo možno vidět v poslední "bondovce". Jedině tento vrtulník může létat přemety, výkruty a další akrobatické manévry!

Na zemi budou pro diváky připraveny zážitky snů. Startovní listina bude plná legend a krásných strojů. Diváci uvidí padesát rally vozů ze všech kategorií, výběr nejlepších českých i polských driftařů, mezi okruhovými speciály najdeme například Chevrolet Corvette Z06-R GT3 a nebudou chybět ani dakarské speciály, sportovní vozy a veteráni. Novinkou budou trialové Tatry 6x6 a buginy. Tou nejúžasnější zprávou pro velké i malé návštěvníky je, že jízdu ve většině z těchto stovek strojů budou moci zažít na vlastní "zadek". Kromě vyjmenovaných oblastí motorsportu budou návštěvníci mít možnost letat ve třech typech helikoptér nebo v letadle, tatínkové řídit vznášedla nebo nové modely automobilů a děti zase svezou rodiče v opravdových buginách nebo budou moc sami bagrovat, vyzkoušet si RC modely nebo profesionální závodní trenažér. Další desítky zážitků jsou připraveny zejména pro děti a tatínky.

Kulisa více než 25000 diváků potěší jezdce, teamy a jejich sponzory. Již devátý ročník přinese opět mnoho novinek. Vedle depa překvapí diváky a jezdce nový závodní okruh těsně před dokončením a rozšíří se rozsah výstavních prostor. Hlavním cílem je pohodové setkání závodních teamů s partnery a svými fanoušky. Sponzorované jízdy většině teamů přinesou nové kontakty a finanční příspěvek na náklady spojené s jízdami. Celodenní ježdění vyvrcholí pro zájemce odpoledním klubovým závodem v rally „FINÁLE MISTRŮ HAVOLINE„. Závod se pojede systémem měřených rozjížděk, o vítězi jednotlivých tříd rozhodnou finálové jízdy na paralelním okruhu. Pro účastníky je připraveno mnoho krásných cen, dobré jídlo, volba MISS Autosport a rodinné zázemí.

Součástí obou akcí je také Autosalon Show, největší české "road show".

Srdečně Vás zvou teamy Rally Show a Helicopter Show

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!