Bratři Szejowé začali sezónu vítězstvím ve třídě 3

Jarosław a Marcin Szejové a tým GK Forge Roto Rally Team zakončil start na Rally Šumava Klatovy vítězstvím ve třídě 3.

Jarosław a Marcin Szejové a tým GK Forge Roto Rally Team zakončil start na Rally Šumava Klatovy vítězstvím ve třídě 3. Obhájili tak loňské prvenství a dostali se po prvním závodě Mistrovství ČR na pozici lídrů této klasifikace. Polský tým, který był po první etapě druhý, se po osmém testu dostal na první místo a vítězství si už nenechal vzít. V absolutní klasifikaci skončili Szejové patnáctí.

Jarek Szeja: „Všechno je zatím tak čerstvé a hodně pomalu mi to dochází. Naše vynaložená práce i práce celého týmu nepřišla na zmar a lepší začátek jsme si nemohli přát. Boj v naší třídě byl jako vždy tvrdý. Proto jsme museli jet po celý závod opravdu rychle. Měřené testy byly hodně náročné, ale jsme rádi, že nám vše vycházelo, jak mělo.

Naštěstí se nevyplnily nepříznivé předpovědi, a tak se závodilo na suchých tratích a za slunečného počasí. I díky tomu se vracíme domů s velkou dávkou pozitivní energie a velkou motivací do daší části sezóny. Děkujeme davům fanoušků za úžasnou atmosféru kolem trati, týmu za skvělou práci a našim partnerům za důvěru, která nám dopomohla k vítězství.”

Marcin Szeja: „Je to pro nás skvělý začátek druhé sezóny v českém mistrovství. Start na Šumavě był pro nás velkou výzvou, ale byli jsme dobře připraveni a nyní si můžeme vychutnat nejen vítězné pocity, ale také zisk solidního počtu mistrovských bodů. Páteční etapa była z mého pohledu více kopcovitá, zejména test na Koráb, sobotní tratě był celkově charakterizoval jako rychlejší. Oba dny tak były opravdu náročné.

Pro mě osobně byla největší výzvou noční etapa, protože po tmě se spolujezdec hůře orientuje a navigování je mnohem náročnější. Ale pro dobrý výsledek je důležité mít i tyto schopnosti.

Celkově bych závod zhodnotil velmi pozitivně a děkuji všem, kteří jakýmkoli způsobem přispěli k našemu úspěchu na Šumavě.”

Partnery týmu Jarosław Szeja / Marcin Szeja v sezóně 2016 jsou: GK FORGE – kovoobrábění, ROTO, DARMA, DECO-CAR, EUROGOLD, MINIMAX, VIRALSEED a STŘEŠNÍ KRYTINY PNIOK SYLWESTER.

Komentářů celkem: 2
3. 5. 2016 13:161 Upraveno 13:17
0 0
Gratuluji! Nejen posádce, ale i celému ROTO teamu a přeji jim všem letos titul.
3. 5. 2016 22:442
0 0
Kluci blahopřeji k vítězství... ale toho pisálka vyhoďte... už jsem tady četl leccos... ale větší snůšku banalit seřazených takhle pěkně jednu za druhou fakt asi ještě ne... (sorry, muselo to ze mě ven...)
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!