Aleš Holakovský - eWRC.cz
10. 5. 2016 05:46 − 2445× − 0

Rally Bohemia 2016 přijímá přihlášky

Již druhým rokem funguje na oficiálním webu Rally Bohemia nová editovatelná elektronická přihláška.

Již druhým rokem funguje na oficiálním webu Rally Bohemia nová editovatelná elektronická přihláška. Soutěžící se mohou do 43. ročníku tradiční české soutěže přihlásit pohodlně on-line již nyní.

„Posádky, které se Rally Bohemia zúčastnily již v loňském roce, obdrží od pořadatele zvací e-mail k letošnímu ročníku. Jeho součástí budou i přihlašovací údaje, pomocí kterých se dostanou do „své“ e-přihlášky, ve které již budou mít předvyplněné své údaje z loňska. Ty pak stačí zkontrolovat a případně aktualizovat. Po vyplnění a odeslání přihlášky přijde posádkám na uvedenou kontaktní e-mailovou adresu potvrzující e-mail s odkazem pro editaci či doplnění údajů a tisk přihlášky,“ říká autor e-přihlášky Tomáš Brzek. Ostatní posádky naleznou e-přihlášku na webu soutěže www.rallybohemia.cz v sekci Formuláře. On-line formulář obsahuje kromě standardních údajů přihlášky také možnost vyplnit následující sekce:

* Údaje do technické karty včetně bezpečnostní výbavy jezdce a spolujezdce.
* Účast na shakedownu.
* Vozidlo pro seznamovací jízdy.
* Zvláštní přání v servisním parkovišti (plocha navíc, označení dalších osob a automobilů, ostatní nabízené služby).

Doporučuje se využít také funkce pro přiložení oskenovaných kopií potřebných dokumentů, tj. licencí, průkazů a dokladů.

„Zdvořile žádáme všechny posádky, aby využily upřednostňovanou e-přihlášku. Její součástí je mimo jiné i technická karta a bezpečnostní výbava posádky. Soutěžící už pak nebudou muset vyplňovat tyto formuláře ručně. Také přiložením naskenovaných dokladů do této přihlášky se výrazně urychlí průběh administrativní přejímky,“ vyjmenovává hlavní výhody použití elektronické přihlášky ředitel soutěže Petr Pavlát. Uzávěrka přihlášek do všech částí podniku, tedy do MČR v rally, MČR v rally historických automobilů i do Rally Legend je 17. 6. 2016.

První automobily odstartují do 43. Rallye Bohemia ze Staroměstského náměstí v Mladé Boleslavi v sobotu 2. července v 13:20. Do cíle se vrátí tamtéž o den později, v neděli 3. července. Posádky exhibiční Rally Legend budou v cíli již v 13:40, nejrychlejší posádky ostrého závodního pole potom v 15:00. Mezitím však budou muset úspěšně zdolat přes 153 kilometrů velmi náročných rychlostních zkoušek.

Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je i v letošním roce automobilka ŠKODA AUTO.

Postupně Vás budeme informovat o dalších novinkách a zajímavostech. Rally Bohemia je k nalezení též na sociálních sítích.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!