17. 5. 2016 21:39 − 4715× − 19

Vyškov, dobře kořeněná rally

Krizovky jsou kořením rally úplně stejně jako měnící se podmínky na trati.

Když před startem Rally Vyškov prší, ráno se závodí na rozbahněné šotolině a mokrém asfaltu. Přes den to ale vlivem větru rychle osychá. Jaké pneumatiky tedy zvolit? Ne každému změny podmínek vyhovují, ale přesně tohle je rally!

Komentářů celkem: 19
18. 5. 2016 00:14
0 0
Kostkovi nejede pořádně auto, ale Dolejš z toho usoudí, že "není už tolik suverénní", a rozvine to do dalekosáhlý úvahy, jak by se to správně mělo dělat. Něco takhle kontroverzního vždycky zmíní v každý reportáži a většinou jsou to blbosti. smajlík Ale možná kdyby tolik nekritizovali, tak bych je taky nekritizoval. smajlík
18. 5. 2016 06:59
0 0
tak to zase byly kecy! ale v pačejově, to už bude reportáž z rally, nebudou se hledat chyby(ve Vyškově nebyly, tak se hledaly na jezdcích či technice). nevím, než tohle, tak to raději nic. zaplaťpánbůh za to co začal MravenecZ dělat, to je super!!! díky!smajlík
18. 5. 2016 07:28
0 0
A já mám zase pocit , že se tady vyskytují jedinci , kteří neustále kritizují Dolejše.
18. 5. 2016 12:42
0 0
Já ten pocit nemám, pokud chce někdo dělat závěry a nezjistí si ani základní informace (Kostkovy technické problémy), potom je něco špatně. Petr Eliáš má zatím do profesionálního výkonu před kamerou daleko, ale pokud jde o obsahovou stránku, tak jednoznačně souhlasím s Michalx. Hlavně že nám Tydlajda potvrdila co všichni vidí, že co nažene z kopce dolů ztrácí jízdou do kopce smajlíksmajlíksmajlík
18. 5. 2016 13:00
0 0
Že Tomáš Kostka sedí na dvou židlích a je to na škodu z hlediska okruhů i rally, to jsou slova Romana Kresty smajlík Ale je samozřejmě možné, že do toho Dolejš s Krestou za ty roky pořád moc nevidí.
18. 5. 2016 13:07
0 0
Já měl vždycky Dolejšovi reportáže rád, ale to že je rejpavej a to že má v každý reportáži nějakou ptákovinu, to potvrdil i tentokrát smajlík
18. 5. 2016 13:29
0 0
barban: zmínka o těch dvou židlích má určitě něco do sebe, ale pokud ti nefunguje auto jak má, tak je jedno na kolika sedíš. Tomáš už vícekrát dokázal, že přesedání mu nedělá velké problémy a vždy utočil na příčky nejvyšší. smajlík
Co se týká p. Dolejše, nic proti němu, ale tentokrát tam těch minel bylo krapet více. Přesto se rád na jeho reportáže podívám. smajlík
18. 5. 2016 13:35
0 0
Ano, kdyby to řekl na kameru Roman, tak s tím taky nebudu souhlasit, ale budu se na to dívat z jiného pohledu. Z obecného hlediska je to možná pravda, ovšem ne z pohledu výkonnosti na Rally Vyškov o které byla reportáž. Pokud vyslovím nějaký názor jako svůj, což v oné reportáži tak zaznělo, musím vědět o čem mluvím. A to v poslední době pan Dolejš občas neví.
18. 5. 2016 14:19
0 0
Možná má Tomáš jen smůlu na ty erpětky smajlík Jak se dívám tady do statistik, startoval 4x s fiestou R5 a jednou s fabií R5 - 3x nedojel (diferenciál, ulomené kolo, motor), teď na Vyškově mu to taky nejelo, takže jediný výsledek je 3. na Barum 2014.
18. 5. 2016 18:23
0 0
Tak já bych řekl,že kdyby ta reportáž byla bez komentáře asi by to bylo lepší.
Nevím proč jak Dolejš,tak Dokulil mají plnou hubu keců o špatné propagaci rally. Vypadá že se někdo asi dotkl jejich ega.
Ten kdo chtěl si všechny potřebné info na webech našel. Místní i přespolní z nedalekého okolí ani hledat nemusí jelikož Račice a Podivice jsou notoricky známé Rz a Topolany? Tu odbočku muselo přehlídnout snad jen uplné jelito.

Vyškov & Pačejov - co tam chce srovnávat tratě? Tak to jo ty letiště kolem Pačejova to má grády.Kolik tam už bylo závažných a ran oproti Vyškovu.

No a plačky atˇ jdou jezdit nejsledovanější OKRUHY když se bojí moravských tratí se šotol atˇuž Vyškov , nebo Hustopeče.

A jinak proč to teda není ve většině věnované všem třídám předokolek,když je to pro ně vypsané.
Proč si páni redaktoři hřejí ega jen na špičce se čtyřkolama a nedají prostor vítězům jednotlivých tříd - jo vlastně oni ti mlaďoši asi nemají ty rauty a káry na půjčování na ježdění na závody pánů redaktorů.
To je medializace začínajících jezdců z nižších tříd,kteří tu pak prosí fotografy o fotky své posádky z trati.

a z pohledu diváka , tak od poloviny pole bylo rozhodně zajímavější podívání na nasazení ,než ve špičce.
Že by díky tomu,že v autech nemají tolik elektronickejch sraček?

Asi je na tom svazu něco s tím ENTERM špatně,když má teda ta morava takové privilegium a má většinu závodů na svém území.
18. 5. 2016 20:51
0 0
K poslednímu příspěvku bych se asi dohadoval o kvalitě tratí v Pačejově, poslední dobou se tam jezdí moc hezké úseky po hodně úzkých silnicích.
18. 5. 2016 23:47
0 0
Shacki, rozhodně souhlasím, navzdory bydlišti.
19. 5. 2016 02:09
0 0
Původně napsal Shacki
K poslednímu příspěvku bych se asi dohadoval o kvalitě tratí v Pačejově, poslední dobou se tam jezdí moc hezké úseky po hodně úzkých silnicích.

No já bych ten poslední příspěvek radši moc nerozebíral, přeci jen kdo chce psa bít, tu hůl .... Pačejovský tratě jsou poslední roky celkem ok, jezdím tam pravidelně.
19. 5. 2016 11:42
0 0
Jen stručně k tomu hejtu pana Babíka: Z Vyškova letos nevyšla jediná tisková zpráva, takže v propagaci své rally opravdu mají jisté mezery. V této reportáži najdete rozhovor např. s celkovým vítězem, s vítězem RSS a tudíž nejrychlejší dvoukolkou, se spolujezdcem ze středu pole, s jezdkyní z chvostu pole, to mi přijde jako docela vyvážené. Bohužel se nepohybujeme ve stopáži České televize, ale internetových videí, a i těch 9 minut je hodně.
19. 5. 2016 12:59
0 0
To rallymodels: Nebudu hodnotit tratě Vyškova, protože jsem je neviděl. Podle záběrů je to asi zajímavé. Nicméně nejsem si jistý, jestli ty jsi viděl tratě Pačejova? Asi ne, protože jinak bys nemohl hodnotit jak hodnotíš. Ano, vždy se tam našel rychlejší úsek. Je to také dáno tím, že v tomto kraji není tak členitý terén jako třeba v okolí Vyškova. Ale jinak si myslím že v posledních cca. 5ti letech šla trať Pačejova hodně do kvality, jak pro jezdce, tak pro oko diváka. Na Pačejov nám prostě nesahej. smajlík
19. 5. 2016 14:52
0 0
lokální patriotismus je fajn a nic proti němu, ale rallymodels tentokrát malinko přestřelil smajlík
19. 5. 2016 21:12
0 0
Jak vidím,tak jsem některé zvedl ze židle - sorry. Hůl jsem vážně na rozdíl od pánů redaktorů nehledal,jen mě přišlo,že se Vyškov pouze kritizuje a to už pár let zpět a "kopou" do něj stále stejní lidi U některých vím i proč - to je to zmíněné ego.Pan Dolejš nikdy neopomene,že je většina podniků na moravě - proč asi?....
Řekl bych že zmíněných 9 minut se dá udělat i jinak viz - Aleš Trhlík
V pačejově jsem pár let nebyl,to je fakt,takže aktuální změny neznám,bala to pouze reakce na vypíchnutí tohoto podniku vůči Vyškovu a ten si myslím,že má tratě i vzhledem k omezení ve vojenském prostoru skvělé a navíc si myslím že na tak malé rozloze je dost míst jak pro videa,fotky i atraktivní podívanou pro diváka.
Lokálním patriotem bych se nenazval a ani jej ve svém příspěvku nevidím.To se projevuje spíš u vás,kteří tu o tom píšete.
Obecně vzato po všech průserech za poslední dobu - si myslím že by se měly hledat především pozitiva a ne ještě kydat ...
Nemám zájem se tu pouštět do rozsáhlých debat - ale jen k zamyšlení - kolik moravských rally skončilo pro nedostatek finací v porovnání s těmí českými?
A nebýt excesu kolem Brodu a zaujatému postoji po něm ,měli by jsme tu i dál nejlepší sprint v republice - Kopnou
Tož tolik z Moravy
A ještě něco pro zasmání , aby jste to nebrali tak vážně smajlík
https://www.facebook.com/jaroslav.fexa/videos/961636090568204/?pnref=story
19. 5. 2016 22:44
0 0
Kamarádi, tuhle stránku sleduji už skoro od založení a je mi skoro líto toto všechno číst. Např. loeb svoji posledni sezonu jel tak, že si prosadil kvalifikaci... kdo to nevi, budiž mu poskytnunt prostor pro sebevzdelavani.
19. 5. 2016 23:44
0 0
Dovolit si Dr. Dolejšovi pod jeho dílem radit, jak má vypadat reportáž z rally, to si nemůže dovolit jen tak někdo, to už musí být smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!