23. 5. 2016 06:52 − 2362× − 1

Dominik Brož vyráží pokořit Rally Azory

Posádka týmu TMS Turnov ve složení Dominik Brož – Petr Těšínský opět vyráží do světa.

Posádka týmu TMS Turnov ve složení Dominik Brož – Petr Těšínský opět vyráží do světa. Druhý podnik letošní sezony v juniorském mistrovství Evropy – Azores Airlines Rally – startuje začátkem června a Dominik s Petrem zde nebudou chybět.

Po úspěšně zvládnuté Irské rally, kde si Dominik s Petrem dojeli pro první body za 5. místo v juniorském mistrovství Evropy, čeká na kluky další výzva. Tentokráte se vydají do slunného Portugalska, konkrétně na Azorské ostrovy. Šotolinová soutěž je rozdělena do tří etap a celkem zde čeká na posádky šestnáct rychlostních zkoušek s 215,5 ostrými kilometry. „Náš Ford Fiesta R2 prošel po irské soutěži pečlivou kontrolou a repasí. Hlavní změna nastala i v nastavení podvozku, kdy klasické asfaltové vystřídalo nastavení pro šotolinu. Doma proběhl ještě krátký test. Vše funguje, jak má. Za posádku mohu říct, že se na novou soutěž velmi těšíme. Já s tátou vyrážíme po vlastní ose se závoďákem již tuto neděli. Zbytek týmu za námi přiletí v pátek. I když to bude pro nás nová soutěž, budeme se snažit o co nejlepší výsledek, tak nám držte palce,“ uvedl krátce před odjezdem do Portugalska Dominik Brož. Samotná soutěž odstartuje ve čtvrtek 2. června a na posádky jsou připraveny na zahřátí čtyři rychlostní testy. V pátek přijde na řadu šest rychlostek včetně 25,7 km dlouhé Sete Cidades, která se pojede dvakrát. Závěrečný den nebude nijak odpočinkový, neboť je zde opět porce šesti zkoušek, z toho dvě mají délku více jak dvacet kilometrů. O počínání Dominika s Petrem v soutěži vás budeme opět informovat.

Komentářů celkem: 1
23. 5. 2016 14:381
0 0
Pěkný výkony, chlapáci se nezalekli nikoho a ničeho, tak přeju, ať jdou pořád nahoru a ozve se silný "generální" partner!smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!