Trojan před Krumlovem + soutěž o jízdu v R5

Již v pátek odstartuje Rallye Český Krumlov a na startu bude i posádka Trojan-Chlup s Fabií R5 v barvách Korno motorsport.

Karel Trojan si odbyl premiérový start se svým vlastním speciálem Škoda Fabia R5 na Rallye Šumava. Nyní se již připravuje na tradiční soutěž v jižních Čechách, konající se v okolí Českého Krumlova. První RZ odstartuje v 16.00 na českobudějovickém výstavišti.

Karel Trojan k tomu uvádí: "Šumavu jsem si až na defekt v poslední RZ moc užíval a musím říct, že řídit tohle auto je opravdový zážitek. Zkoušel jsem pneumatiky značky Pirelli a jsem velmi mile překvapen jejich funkčností. Určitě je pojedeme i nadále. Každopádně se stále učíme a máme ještě hodně prostoru, kam se posunout.. Na druhou stranu je tu samozřejmě veliká zodpovědnost, protože auto nebylo zrovna levné. Na Krumlově budeme opět postupovat krůček po krůčku s notnou dávkou opatrnosti."

Karel Trojan bude na tratích v okolí Českého Krumlova těžit i ze svých bohatých zkušeností, kdy půjde již o jeho 16-tý start na této soutěži. V minulosti se zde již se značkou Škoda představil a to například s Favoritem nebo Octavií WRC.

Těšíme se na vaší podporu na bezpečných místech podél trati, ale i v servisu.

Pozor – soutěž

Všichni fanoušci rallye mají jedinečnou možnost svézt se s Karlem Trojanem ve Škodě Fabii R5 na shakedownu Rallye Příbram.

Stačí pro to udělat jediné – vyplnit přihlášku do soutěže buď na webových stránkách jeduvklidu.cz, nebo na Rallye Český Krumlov, kde zájemci obdrží od teamu jeduvklidu.cz tištěnou formu přihlášky.

Pak už jen mít štěstí při losování, které proběhne v týdnu po Krumlově. Losovat bude Karel Trojan ve své dílně v obci Korno a vy se pak na eWRC dozvíte výsledky.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!