30. 5. 2016 08:27 − 4373× − 1

Rallye Český Krumlov 2016 – video Fans Osek

Tentokrát je video pouze z páteční etapy letošní Rally Český Krumlov.

Tentokrát je video pouze z páteční etapy letošní Rally Český Krumlov. Vzhledem k tomu, že jsem do Krumlova vyrážel sám a pouze na jeden den, rozhodl jsem se trochu víc přejíždět a stihnout co nejvíc průjezdů špičky. Plán byl jasný: shakedown, 1.RZ na výstavišti, 2. RZ odbočení u skládky kousek po startu, 4.RZ na jediném diváckém místě a pak klasika na 6.RZ ve Svatém Jánu.

Shakedown a RZ 1 proběhl bez problémů, pak už vše tak hladce nešlo. Díky totálně ucpané příjezdové cestě do Krumlova jsem na druhé RZ nestihl první 4 posádky. Pak následoval přejezd na RZ 4, na kterou jsem se docela těšil. První zklamání přišlo při parkování, sotva jsem stáhnul okénko, pán u kasy na mě vyštěkl ,, PADE“! Škoda, mě rodiče učili nejdřív pozdravit… To že parkování nikdo neorganizoval, to už je druhá věc. Ale když už za něco peníze vybírám, chtělo by to dotáhnout do konce. Po příchodu k RZ přišlo zklamání číslo 2. Nevím, kde pořadatel vzal vyvýšené místo, že kterého je vidět skoro polovina okruhu. Já jsem viděl asi 500m a z toho 300m byla vidět jen střecha auta… Velikost diváckého místa v průvodci a ve skutečnosti byla také úplně jiná. Nakonec to dopadlo tak, že po 10 odjetých autech jsem se otočil a šel zpět k autu. To že jsem auto na parkovišti měl zablokované takovým způsobem, že jsem musel asi 6x couvat a popojíždět, abych nic neodřel a v pořádku odjel, byla jen třešnička na dortu.

Hodně jsem přemýšlel, jestli na poslední RZ nevymyslím nějaké jiné místo, ale nakonec jsem raději zůstal u klasiky a jel jsem do Svatého Jána. Tam jsem svoji letošní pouť po Rally Český Krumlov ukončil a s mírným nas.áním za hodně nepovedenou 4.RZ jsem vyrazil domů.

Komentářů celkem: 1
30. 5. 2016 18:371
0 0
Moc hezky je to napsaný ! Já z toho vážně cítim ty pocity. Jsem rád,že to někdo vidí podobně...
Organizace , "pořadatelé" a ta vomáčka okolo mnohdy opravdu k smíchu. Nic jiného,než se smát bylo jistě zbytečné. Nebudu se radši rozepisovat a jdu si dát to video smajlík .
Díky smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!