AMK Pačejov připravuje 37. ročník EPLcond Rally Agropa

Pačejovská rally opět ponese jména dvou hlavních partnerů, společností EPLCond a Agropa a.s..

Pačejovská rally opět ponese jména dvou hlavních partnerů, společností EPLCond a Agropa a.s. V těchto dnech pořadatelé zveřejnili zvláštní ustanovení rally, ze kterých se každý zájemce o start, ale i divák dozví základní informace k letošnímu ročníku. Poprvé mohou soutěžní posádky využít elektronickou přihlášku na tento podnik. Trať má konečnou podobu, pracuje se na materiálním a pořadatelském zajištění akce. Připravuje se také nespočet školení pro pořadatele a bezpečnostní činovníky, dolaďují se sponzorské smlouvy. Podnik se v letošním roce pojede jako MČR v rally historických automobilů, dále je součástí Rallysprint série a tzv. Poháru 2+. Znamená to, že diváci uvidí široké spektrum závodních vozů od Trabanta až po supermoderní speciály, nebo vozidla nejvyšší světové kategorie WRC.

Na pátek 29. července je opět připravena oblíbená předstartovní šou s ohňostrojem. V loňském roce se tato akce konala v nových prostorách u kina Otava v Horažďovicích. Nová varianta se osvědčila a bude použita i pro letošní rok. Věřme, že letos se diváci dočkají i zmíněného ohňostroje, který musel být v loňském roce zrušen kvůli extrémnímu suchu. Také startovní a cílová rampa zůstává u kina Otava v Horažďovicích.

V sobotu 30. července už se bude bojovat na osvědčených rychlostních zkouškách. Ty se již několik let těší velké oblibě posádek. Přesto některé z nich opět doznaly změn. Stavitelé trati se snaží základní koncepci soutěže ponechat v osvědčené podobě. Do každého ročníku se však daří zařadit několik změn pro zpestření. Podobě trati se bude věnovat další tisková informace. Zatím můžeme prozradit, že diváci se mohou kromě osvědčených úseků těšit na úplně nový průjezd obcí Třebohostice.

Na oficiálních stránkách www.rallyagropa.cz jsou k dizpozici zvláštní ustanovení rally i elektronická přihláška.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!