GK Forge Roto Rally Team má velkou motivaci

Třetí podnik Mistrovství České republiky v rally 2016, 12. ročník Agrotec rally Hustopeče startuje již tento víkend.

Třetí podnik Mistrovství České republiky v rally 2016, 12. ročník Agrotec rally Hustopeče startuje již tento víkend. Celkově je ke startu přihlášeno 120 startujících a mezi nimi nebude chybět ani GK FORGE ROTO RALLY TEAM. Jarosław a Marcin Szejové vyjedou na specifické hustopečské tratě jako třetí nejvýše nasazená posádka třídy, kterou bude čítat celkem 18 produkčních vozů. Boje o sekundy naplno vypuknou v pátečním večeru, neboť startovní ceremoniál začne až v 19:15. První etapa se skládá ze šesti speciálních úseků, celkem budou posádky překonávat 12 zkoušek o celkové délce 150 km.

Jarek Szeja: "Po nepovedené Rally Krumlov jedeme do Hustopečí s cílem získat zpět ´ztracené´ body. Celý tým je na maximum zmobilizován – impreza prošla důkladnou revizí, aby se krumlovské problémy neopakovaly. Ztratili jsme vedoucí pozici v šampionátu a když se podívám na seznam účastníků, v Hustopečích nás opět čeká tvrdá konkurence. Ale cítíme se silní a spolu s Marcinem věříme v možný úspěch. Po předchozím startu v nás zůstala ´sportovní zlost´, která nás ještě více motivuje. Doufám, že nám to pomůže zajet dobré časy i dosáhnout na kvalitní celkový výsledek. Tento víkend opět počítáme s velkou podporou našich fanoušků. Budeme Vás potřebovat."

"Na trati Rally Hustopeče nás dále podpoří partneři GK FORGE – kovoobrábění, ROTO, DARMA, DECO-CAR, EUROGOLD, MINIMAX, VIRALSEED a střešní krytiny PNIOK SYLWESTER a mediální patrneři MOTOWIZJA a portál OX.PL. Rádi se s Vámi setkáme a držte nám palce."

Marcin Szeja: "Po závodech na Šumavě a v Krumlově vyrážíme do okolí moravské metropole Brna, do jihomoravského regionu proslaveného pěstováním vinné révy. Proti předchozím soutěžím se charakter zkoušek Agrotec rally výrazně liší, jsou celkově rychlejší, ale nadále technicky náročné. Specifikem závodu je délka speciálních úseků, která je přes 150 km. To je o 22 km více než celkový součet přejezdových úseků. Tato situace se na závodech stává opravdu málokdy a jen dokládá velkou kompaktnost harmonogramu i tratí této soutěže. Startovat se bude v pátek pozdě večer a první posádky se objeví v cíli v sobotu po patnácté hodině. Závod je zároveň společným podnikem Mistrovství Česka a Slovenska, takže konkurence bude o to větší a fanoušci si přijdou na své."

"Hustopeče, centrum soutěže, jsou vzdálené asi 30 km od Brna a necelé 2,5 hod. jízdy od hranic s Polskem. Takže pokud nemáte plány na víkend, zveme Vás na skvělou podívanou, kde budete moci vidět více než 120 předních týmů z České a Slovenské republiky. Závod bude opravdu zajímavou podívanou, takže doufáme, že se mezi fanoušky objeví i velká skupina Poláků.”

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!