Aleš Holakovský - eWRC.cz
20. 6. 2016 09:44 − 1974× − 0

Rally Bohemia nejenom na trati, ale i v éteru

Během letošní Rally Bohemia bude premiérově vysílat internetové Rádio Rally Bohemia.

Během letošní Rally Bohemia bude premiérově vysílat internetové Rádio Rally Bohemia. Naleznete jej na webových stránkách soutěže a bude přinášet mimo jiné on-line rozhovory s předními jezdci z cílů jednotlivých rychlostních zkoušek.

Rally Bohemia připravuje internetové on-line Rádio Rally Bohemia. Diváci a fanoušci se v něm budou moci dozvědět aktuální informace z průběhu soutěže, průběžné pořadí a především si poslechnout rozhovory s nejlepšími závodníky ze stanovišť STOP v cíli všech rychlostních zkoušek. Tyto bezprostřední rozhovory s jezdci vždy patří k tomu nejzajímavějšímu. Jelikož velká část fanoušků bude během závodního víkendu samozřejmě v terénu u tratí rychlostních zkoušek nebo v servisu, bude k dispozici též mobilní aplikace Radia Rally Bohemia. Další podrobnosti budou umístěny na oficiálním webu soutěže www.rallybohemia.cz

Internetové rádio ovšem zdaleka nebude jediným mediálním kanálem, kde bude možné nalézt po dobu „Bohemky“ informace a zajímavosti z průběhu rally. Krátké aktuální zprávy budou na webu soutěže a další zajímavosti také na oficiálním facebookovém profilu Rally Bohemia. Soutěž budete moci sledovat i na sociálních sítích Instagram a Twitter.

Uzávěrka přihlášek ke startu do soutěže je v úterý 21. června v 18 hodin. Rallye Bohemia se koná o prvním prázdninovém víkendu 2. – 3. července 2016 v Mladé Boleslavi a jejím okolí jako čtvrtý podnik MČR v rally, třetí podnik MČR v rally historických automobilů. Její součástí je též exhibiční Rally Legend.

Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka ŠKODA AUTO.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!