30. 3. 2006 00:00 − 3531× − 42

eWRC video Swedish Rally 2006

Video přímo na serveru eWRC! – Druhý letošní sestřih The best of aneb ty nejkrásnější záběry z letošního Švédska.

Po vašich mnoha problémech se stažením videí jsme se rozhodli, že všechna videa "Best of" umístíme přímo na server eWRC. Doufáme, že server ten nápor unese. I proto jsme tam zatím dali jen sestřih ze Švédska, ostatní budou následovat s kratším odstupem.

Stahovat můžete na následující adrese

http://www.ewrc-media.com/video/videomain_2006.php


Po Monte Carlu vám přinášíme další sestřih z letošní soutěže, a to ze zasněženého Švédska. Jde už o druhé video z této soutěže, protože jedno jsem již stříhal z vlastních záběrů (najdete ho zde). Teď přidávám ještě sestřih z oficiálních záběrů. Snad se vám bude opět líbit.

Minule jsem vás žádal, abyste mi pomohli s výběrem hudby. Z nespočtu vašich tipů jsem si vybral tři, které jsem v tomto videu použil. Konkrétně jde o dvě skladby od Gamma RayMajesty a Fight, jedna je pak od SR71Right Now.

Video je v rozlišení 512x384, komprimované v kodeku XviD, velikost je 86 MB. Najdete ho opět na stránkách http://rally.stanis.info. Přímý link na stahování je

eWRC video The Best of Swedish Rally 2006

nebo klikněte na obrázek

Pokud budete mít problém se stahováním, zkuste to stáhnout z

http://rapidshare.de/files/16650648/Swedish_Rally_2006_by_Shacki_XviD.avi.html

(kliknout na FREE, počkat cca minutu, do políčka opsat kód, odklepnout, stahuje se)

Stále platí i má prosba ohledně vhodné hudby. Z minulých námětů jsem si něco vybral, takže ty už prosím nenavrhujte. Zkuste ještě něco jiného, co by se hodilo na sestřih z Mexika. Předem děkuji.

Upozorňuji, že videa jsou již dělaná v nové verzi kodeku XviD 1.1.0, kterou si můžete stáhnout přímo od autora www.koepi.org nebo v rámci všelijakých balíčků s kodeky.

Jinak Stanis znovu vylepšil stahování, takže byste s tím již neměli mít větší problémy. Pokud ano, dejte vědět, pokusíme se někde udělat mirror.

Na závěr bych chtěl opět speciálně poděkovat Jirkovi Kulíškovi.

Komentářů celkem: 42
30. 3. 2006 19:28
0 0
Shacki super video, je to fakt pecka!
30. 3. 2006 23:59
0 0
Nabídka pro ty méně štastné - pokud máte problém se stahováním, tak se mi přihlašte přes "skype" na "akluka" a já Vám ten určený Best of pošlu.
Takto lze uspokojit omezený počet zájemců. Proto prosím, nejdříve vyzkoušejte všechny možnosti. Samozřejmě, že ten, kdo soubor již má, jej může stejným způsobem poskytnout dál.
ps: instalace skype najdeš na:
http://www.stahuj.cz/komunikace/telefonie/skype/
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!