mediasport.cz - eWRC.cz
24. 8. 2016 18:07 − 3505× − 3

Novinky na Barumku od Mediasport.cz a RALLY4NOW

Mediasport.cz se důkladně připravuje na Barum Rally a novinky přináší také nová aktualizace mobilní aplikace RALLY 4NOW.

Před Barum Czech Rally Zlín se v Mediasport.cz důkladně připravují na nápor fanoušků, kterým bude motoristický videoserver během soutěže nabízet množství videonovinek a aktuálních rozhovorů, které znáte i z eWRC.cz. Těch by mělo být díky většímu štábu o něco více než obvykle a v plánu je dostat na internet i videa z průjezdů rychlostními zkouškami dříve, než jste na to doposud zvyklí. Na hlavní stránce eWRC.cz bude během Barum rally aktivní přímý vstup na stránku, kde budou umístěna všechna aktuální videa Mediasport.cz, JNK studio a další zajímavé shoty z Barumky. Na Barum Czech Rally mediasport.cz také opět posílil tým zpracovávající v místě soutěže onboardy, takže se můžete těšit na aktuální onboardy v nezkrácené variantě na internetu v té kvalitě, jak jste byli zvyklí v předchozích letech. Nezapomeňte tedy sledovat novinky na webu www.mediasport.cz a přihlaste jako fanoušci facebookové stránky mediasportu, nebo se přihlaste k odběru novinek na kanále youtube/mediasport. To se vám ostatně bude hodit nejen na Barumce. Najdete zde rovněž česky komentované sestřihy ze všech soutěží mistrovství světa v rally – WRC a naposledy i Německou rally.

S novinkami před Barumkou také přichází mobilní aplikace RALLY4NOW (www.rally4now.com), která ve své poslední aktualizaci do mobilních telefonů s operačním systémem Android i iOS, nabízí několik zajímavých novinek. Tou první z nich je, že vám aplikace přímo na své hlavní stránce nabídne k přehrání nová videa vztahující se k probíhající Barum Czech Rally. Přímo na rychlostní zkoušce si tak budete moci přehrát třeba rozhovory či zajímavé průjezdy z jiného místa na trati. Ikonou zvonečku v aplikaci si můžete navíc zapnout funkci notifikace, která vás na nové video v aplikaci sama upozorní. Rozšířená a upravená je také sekce „guide“, kde vás navigace Waze spolehlivě navede na divácké místo na trati a seznámit se můžete i s bezpečnostními doporučeními organizátorů a aplikace vám nabídne bezpečnostní telefonní číslo, kterým můžete informovat dispečink každé soutěže v ČR o případném nebezpečí. Samozřejmostí jsou aktuální online výsledky z rychlostních zkoušek a informace z trati. Aplikace RALLY4NOW určitě stojí za to a pokud ji ve svém telefonu nemáte, tak si ji ZDARMA stáhněte z app storu nebo google play. Tyto zmíněné novinky nabízí aktualizace aplikace, takže si ji nezapomeňte aktualizovat vy, co ji už ve svých telefonech využíváte.

Komentářů celkem: 3
24. 8. 2016 18:16
0 0
Oba palce nahoru smajlík . Jsem zvědav smajlík
24. 8. 2016 21:18
0 0
Aby to operátoři zvládali a dalo se vůbec připojit k internetu.
25. 8. 2016 12:54
0 0
Původně napsal Arminn
Aby to operátoři zvládali a dalo se vůbec připojit k internetu.


když bude špatný signál, tak se nepřipojím ani na rallybase ani na rally4now smajlík
Tak jako mně to nešlo v Pačejově ve vojenském prostoru. A nejspíš nepůjde ani na rz Hošťálková v údolí z Rajnochovic - tam jde sotva telefon smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!