Ohlédnutí za WRC 2016 – 52 min. video reportáž

Čínská rally, která se měla odjet v těchto dnech byla zrušena, ale my pro vás máme i tak 52 minutovou reportáž z WRC.

Čínská rally, která se měla odjet v těchto dnech, byla zrušena, ale my pro vás máme i tak 52 minutovou reportáž z WRC. Podíváme se jednak trochu na dosavadní průběh výsledkově mimořádně pestré sezony, ale dostaneme se taky asi k nejzajímavějšímu letošnímu přestupu ve WRC, respektive odchodu z WRC, který má na svědomí Jost Capito – šéf týmu Volkswagen Motorsport. Ten WRC opustil po letech a přechází do formule 1 do týmu McLaren. Capito třeba prozradí, že dominancí Volkswagenu si při prvních startech nebyl vůbec jistý. Tak se v klidu podívejte na 52 minutovou reportáž s českým momentářem, kterou pro vás promotér WRC připravil jako náhradu za zrušenou Rally Čína.

Sestřihy ze sezony 2016 WRC můžete sledovat na novém webu motoristického videoserveru www.mediasport.cz a odkaz na ně bude vždy i na rally webu www.ewrc.cz

Komentářů celkem: 29
21. 9. 2016 20:49
0 0
Tehdy v té době jsme ani nevěděli že se taková rally jede a výsledky jen prvních 3.Ono dnes s internetem a chytrýma "debilama" je to jiná.Kdo pamatuje ví o čem mluvím.
21. 9. 2016 20:50 Upraveno 20:52
0 0
Ok, regular díky za názor, já ti však nenadávám, možná se příště zamysli než tu budeš psát. Trochu slušnosti nikdy neškodí, urážet můžeš u vás v hospodě sobě rovné.
21. 9. 2016 20:55
0 0
Původně napsal Sebufoun
Ok, díky za názor, já ti však nenadávám, možná se příště zamysli než tu budeš psát. Trochu slušnosti nikdy neškodí, urážet můžeš u vás v hospodě sobě rovné.

OK.Ale já myslel chytrýma "debilama" ty nové chytré placky,nikoliv tebe.Páč jsem postaršího data narození a tydle nové smarty atd. mě netáhnou.
21. 9. 2016 20:58
0 0
Myšleno pro regular john
22. 9. 2016 13:28
0 0
Původně napsal Regular John
Srovnávat 80. léta s nynějškem nejde. Všechno je úplně jinak, ať už fyzička jezdců, možnosti aut nebo tempo, kterým se jede. Nemusí tě ty dnešní sprinty bavit, ale napsat, že současné hvězdy umí kulové, může jen idiot


Přesně tak, že dnes jezdci umějí kulový může napsat jen člověk který viděl MS v rally jen z TV nebo internetu! Ono udržet ty auta na trati v takových rychlost je dost velké umění smajlík
22. 9. 2016 14:47
0 0
Ale jistě že je to umění, jenže udržet quatro a ostatní vozy B bylo podle mě daleko větší umění. smajlík
22. 9. 2016 15:26
0 0
švagr-jo a MS jsem viděl naživo a to ne jednou, takže klídek.
22. 9. 2016 16:10
0 0
Nesrovnával bych jízdu s WRC a s "béčkem". I když je to rally, tak je to jiná doba a je to vlastně jiná disciplína. Jezdilo se jinak, najíždělo se jinak, bylo to brutálnější, ale ne tak přesné a i díky technice byly rozdíly daleko větší. Dnes je to mnohem preciznější o menších detailech, více vyrovnané. Zajímavé je i porovnání fyzického vybavení jezdců. V éře béček nebylo ojedinělé u závodníka bříško a sem tam nějaké cigáro. Když dnes vidíte, v jaké formě musí být závodník WRC, taky to o něčem mluví. Řidiči béček byli rytíři, ale nesrovnával bych to a rozhodně bych nesnižoval umění dnešních jezdců WRC. Úplně jinou kapitolou je to, co bylo pro oko diváka atraktivnější.
22. 9. 2016 21:36
0 0
To souhlasím, s tím provnáváním, informace, co bylo dřív a teď. Akorát časopisy, Svět motorů nebo MOTOR. Reportáže na pár stránkách, a výsledky jste aspoň prvních deset, viděli až za pár týdnů, měsíců. Konkrétně v časopise MOTOR, měl dost dlouhou tiskovou prodlevu. Tak třeba reportáž z červencové Rally Škoda, jste četli až v zářijovém, či říjnovém čísle a výsledky prvních deset, podobně. smajlík To dnešní internet lidé asi nepochopí. Možná bylo pár řádků v novinách, ale ty jsem moc nekupoval. Tak takové ty Béčkové roky byli. smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!