Radka Matthey - eWRC.cz
24. 1. 2017 15:36 − 13822× − 53

Nový český pohár pro posádky s vozem Peugeot 208 R2

V Mistrovství ČR v rally se letos poprvé představí nový pohár pro vozy Peugeot 208 kategorie R2

V Mistrovství ČR v rally se letos poprvé představí nový pohár pro vozy Peugeot 208 kategorie R2, a to pod názvem PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017. Jeho promotérem bude Gekon Racing, hlavními partnery budou značka Peugeot v ČR a společnost Total ČR.

Peugeot Sport ČR, Total ČR a Gekon Racing spojily své zkušenosti a prostředky k vytvoření společného projektu – PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017. Gekon Racing, oficiální distributor závodních náhradních dílů i přestavbových kitů Peugeot a zkušený organizátor poháru se sedmiletou tradicí Citroën Racing Trophy, bude zastávat roli promotéra. Peugeot a Total – z hlediska motoristického sportu nerozlučná dvojice – budou zajišťovat materiální podporu a marketingovou propagaci poháru. PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017 se jako nový projekt v českém motoristickém sportu představí v druhé polovině března. Zaměří se na pět soutěží v rámci MČR.

Kalendář PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017:

  • 24. – 26. 3. Valašská Rallye
  • 19. – 20. 5. Rallye Český Krumlov
  • 16. – 17. 6. Agrotec Petronas Rally Hustopeče
  • 1. – 2. 7. Rally Bohemia Mladá Boleslav
  • 25. – 27. 8. Barum Czech Rally Zlín
  • Soutěžní pohár bude otevřen klientsky oblíbeným vozům Peugeot 208 R2. Loni se v českých rallyových soutěžích fanoušci pravidelně setkávali s desítkou těchto vozů, které se staraly o napínavé souboje v rámci třídy 6. Z tohoto hlediska byla tato třída divácky velice atraktivní. Posádky s vozy Peugeot 208 R2 tvořily významnou část startovního pole na všech soutěžích loňského MČR s prvními příčkami ve třídě v podání pilotů Václava Dunovského a Filipa Mareše.

    Startovné pro zájemce o pohár bude činit 1200 eur bez DPH. „V ceně startovného je zahrnut packet oblečení pro jezdce i spolujezdce, mediální prezentace účastníků, pohárové VIP zázemí, vybrané roční předplatné zdarma od Bauer media, výhodnější ceny na pneu Pirelli a další bonusové výhody našich partnerů. Samozřejmě nejdůležitějším aspektem je po zaplacení startovného možnost bojovat o lákavé finanční prémie v poháru PEUGEOT TOTAL TROPHY i možnost se přihlásit a vyjet si další finanční odměny v poháru PIRELLI“, upřesňuje promotér poháru Tomáš Pletka.

    Konečné umístění, tř. 6 Cílová prémie + odměny

  • 1. místo 1000 eur + autokosmetika Sonax
  • 2. místo 800 eur + olej Total
  • 3. místo 500 eur + reklamní předměty Peugeot
  • 4. místo šek na náhradní díly v hodnotě 250 eur
  • Hlavní cena PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017: voucher na 5000 eur k nákupu náhradních dílů Peugeot. Odměny za umístění budou předány po každém závodě.

    „PEUGEOT TOTAL TROPHY vyjadřuje ideu divize Peugeot Sport – podporovat jezdce, ale zdůrazňuje také dlouholeté spojení značek Peugeot a Total v motoristickém sportu. Těší mě, že se nám tento projekt podařilo spustit, protože kromě posádek by měl podporovat také image naší značky a prodej vozu Peugeot 208 R2 a dalších závodních produktů. Věříme, že pohár bude obohacením české rallyové scény a že přiláká k naší značce další posádky. Osobně se těším na nadcházející rallyovou sezónu, protože už teď to vypadá, že konkurence ve třídě 6 bude velice zajímavá,“ komentuje nový soutěžní pohár Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR.

    ,,Podobně jako Peugeot také Total hraje ve světě motorsportu integrální roli a společně sdílí nadšení a vášeň pro závody. Total ČR je aktivním partnerem i několika motoristických eventů v Čechách a na Slovensku. Společně s naším historickým partnerem Peugeot Sport ČR jsme se rozhodli pro realizaci tohoto speciálního projektu, obzvláště po velkém vítězství v Dakaru. Je to pro nás příležitost, jak předvést kvalitu a výkon našich produktů na místním trhu,“ říká Lukasz Semeniuk, nový generální ředitel Total Central Europe HUB.

    Podrobnosti o poháru najdete na internetových stránkách www.gekonracing.cz a na facebookovém profilu https://www.facebook.com/Gekon-Racing-sro-168494039868208/

    Společnost Gekon Racing nabízí zájemcům o účast v PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017 možnost financování koupě závodního vozu Peugeot 208 R2 od společnosti ČSOB leasing, včetně havarijního pojištění.

    Komentářů celkem: 53
    26. 1. 2017 10:5341 Upraveno 11:03
    0 0
    Původně napsal mirusv


    Já tě nežádám o to se mnou diskutovat, já ti píšu i výše, že ze svý podstaty - to, jakým způsobem ty ses přidal už do té diskuze, tak jsi pro mě stejně někdo, kdo mě nijak neobohatí ani širší diskuze min.mnou nahozené. Protože, ty máš úplně jiný zájem a pohnutky a víš to moc dobře sám. Víš, opět jen hloupě zamlouváš...Stůj si aspoň za tím, za svým přihlouplým chováním. A byl bych rád, kdybys opět NEPAUŠALIZOVAL a neuváděl některý v omyl, protože v té diskuzi, ses hloupě přidal první TY, pak další a pak možná ještě jeden. Pokud vím, bylo tam mnohem víc lidí, který se o daném problému pak věcně bavili, naštěstí pak už bez vás, některých kverulantů a potouchlých lidiček.. Nekrat si čas rytím do lidí, když si navíc dle všeho mimo hru a nebo jen proto, že máš jiný názor, že. Aneb , soudím dle sebe...to by na vás některý sedlo, dle všeho.

    Nejvíc mě ale mrzí, že ta diskuze i zde (pres snahu některých agresivnějších jedinců) se docela dobře nakonec rozvedla , člověk se něco může zas dozvědět.. A opět lidi jako ty, jen spamují a řeší jednotlivce (z důvodu pro mě nepochopitelnýho). Tak mi máš sem někam poslat sz, nebo já nevím a hlavně si zameť před svým prahem, ale nespamuj do diskuzí. A ikdyž ti někdo z nějakýho důvodu vadí (přitom si mě neviděl v životě, neznáš, nevíš co dělám, co jsem a jak uvažuji), tak proboha mlč a nešahej na tu klávesnici, je to easy. Jenže ty si poťouchlej někdy, dle všeho, že. Tak si to přiznej a víc tu nespamuj a nereaguj více na mě, nezajímáš mě. A díky, že to budeš respektovat. Ušetříš spousta spamu, nikoho tyhle naše výměny názorů nezajímají.
    26. 1. 2017 11:0442 Upraveno 11:05
    0 0
    Easy by bylo tady nečíst tvoje invektiva na každého, kdo má jiný názor. Navíc na to stačí jedna věta. Ne elaborát - spam na mnoho řádků ke každé větě někoho. O tvé povaze to mimo jiné říká " silné narcistické sklony" smajlík Žij svůj život a nechej žít i jiné. Alespoň se o to pokus. smajlík
    26. 1. 2017 19:2543
    0 0
    Původně napsal scubyduu
    Easy by bylo tady nečíst tvoje invektiva na každého, kdo má jiný názor. Navíc na to stačí jedna věta. Ne elaborát - spam na mnoho řádků ke každé větě někoho. O tvé povaze to mimo jiné říká " silné narcistické sklony" Ži...


    Ty se mi snad zdáš, uvědomuješ si ty vůbec...že tady promlouváš do duše někomu , kdo je sám obět vašich výpadů - že se na mě hojíte vy sami, klauni. Jen proto, že mám jiný názor, než vy právě smajlíksmajlík Ale pobavils mě, ty si taky nevidíš ani na špičku nosu, vid. JJ, nemá smysl bejt polopatickej, když je totiž někdo potouchlej a navíc bez sebereflexe, nemá smysl mu něco vysvětlovat. Ani na jednom, ani na více řádkách, ztráta času...mého. Ale aspoň jsem to zkusil a musel jsem hlavně uvést věci na pravou míru, když navíc kopete ve stylu, že házíte špínku a vymýšlíte si. Já děkuji těm, co přispěli konstruktivně a věcně pod tento článek. A vy , co vás na vaší dušičce něco trápí, vy mi pro příště vlezte na záda a hojte si svoje vrtochy laskavě na někom jiném smajlík Po hodně dlouhé době jsem napsal něco, ale jak je vidět, sem stále chodí i lidi...co nechtějí mluvit o rally, nýbrž si honit triko na jiných. Já těmto jedincům slovy D.Trumpa , ale vzkazuji: Jste nuly smajlík
    26. 1. 2017 19:4844
    0 0
    NoOneBetter [ 26.1.2017 10:53 ]
    NoOneBetter [ 26.1.2017 19:25 ] Po hodně dlouhé době jsem napsal něco
    Tenhle Pán mi připadá jak "milin 60" ale to se milinovi omlouvám páč tendle je kur..ky nepříjemný a vidí jen svoji pravdu.
    27. 1. 2017 06:0345
    0 0
    Miro bingo. smajlíksmajlík
    27. 1. 2017 13:4146
    0 0
    Původně napsal NoOneBetter


    Ty se mi snad zdáš, uvědomuješ si ty vůbec...že tady promlouváš do duše někomu , kdo je sám obět vašich výpadů - že se na mě hojíte vy sami, klauni. Jen proto, že mám jiný názor, než vy právě Ale pobavils mě, ty si taky ne...
    Doporučím ti Wiki a termín "Efekt falešného konsenzu". smajlík
    27. 1. 2017 14:2947
    0 0
    Původně napsal scubyduu
    Doporučím ti Wiki a termín "Efekt falešného konsenzu".


    Dělám s lidma xx let, vlastně mě živí komunikace a např. i to, že respektuji jejich potřeby, to je priorita. Já narozdíl od tebe , nepotřebuji někoho očernovat, útočit...rozuměj, jen proto, že má jiný názor. Na něco mě nyní odkazuješ - zřejmě proto, že si naprosto ASI přehlédl, že se zde našli i jiní,kteří to vidí obdobně, jako já. Já se tě zeptám, proč nenasměruješ rovněž na wiki i je? Nelži sám sobě, to je nejhorší co může být. A když nevíš jak argumentovat a ty ani nemůžeš, protože chybuješ v téhle diskuzi (chyběj ve smyslu, že spoluočernuješ někoho, kdo vyjádřil jen svůj - jiný názor), pak radši už mlč. To je poslední co ti napíšu,o ničem tohle.
    27. 1. 2017 14:5248 Upraveno 14:58
    0 0
    Původně napsal hujer
    NoOneBetter [ 26.1.2017 10:53 ]
    NoOneBetter [ 26.1.2017 19:25 ] Po hodně dlouhé době jsem napsal něco
    Tenhle Pán mi připadá jak "milin 60" ale to se milinovi omlouvám páč tendle je kur..ky nepříjemný a vidí jen svoji pravdu.


    Divil by ses, jsem docela dost společenský typ člověka, vyhledávám často a rád společnost lidí a oni mě. Ale naučil jsem se , až věkem přiznám se (jelikož mám od narození docela hodnou náturu), trošku bránit. Víš...Zkrátka, nenechám se lehce sežrat, kort zlejma lidma, pro který byl a je hlavní cíl - ne argumentovat a konstruktivně se o něčem pobavit...Nýbrž jen kopat a útočit. Není důvod se přidávat k takovým, věř mi. Otravuje mě, že jsem po delší době něco sem na ewrc psal-napsal a že se musím prokousávat nějakýma dement...a, já bych se radši bavil jen o rally, to mi věř smajlík ...A věř taky tomu, že jsem z toho docela zas vystřízlivěl. Měl jsem tu jiný nick a nepsal x let, právě kvůli takovým, přes který se musím nyní prokousávat. A je vidět, že zamindrákovaných blbů běhá po světě stále dost, i zde na foru. Taky mě někdy něco zarazí a nejsem si jist , jak si to mám vzít, ale nejprv si to otukám...nesoudím hned, nevidím hned vše špatně, nemám důvody a chut dávat zkrátka někomu hned kudlu do zad, uboze jako nějaký primitiv nadávat. Jsem jinde úplně. To není můj styl zkrátka, já ctím pravidlo žij a nech žít. Pokud má někdo jiný názor, je to v pořádku, ale pobavme se o tom jako lidi a ne že mi tady někdo bude cpát svůj psychorozbor (když se neumí bavit k věci) a psát mi, at nemelu apod..Nicméně bud v klidu, vím v mém věku, co má a nemá smysl už. Pošetřím se tady zas...Aby náhodou mé názory někoho dál nepohoršovali, neiritovali. Holt vidím věci jinak, já jsem pragmatickej člověk víš. Dík tomu, často na moje slova dojde, ikdyž bych se často i rád mýlil. Tak se mě neboj, není důvod, mám rád rally stejně jako ty ...a lidi taky , ikdyž mě některý serou někdy....Pravda, něco jinýho je, když si člověk něco přečte a nebo když to slyší osobně a může se o tom pobavit osobně , čus smajlík smajlík
    27. 1. 2017 15:1749
    0 0
    Pane NoOne, proč se pořád vracíte mezi ty "nuly"?
    27. 1. 2017 17:5050 Upraveno 17:52
    0 0
    Původně napsal Arminn
    Pane NoOne, proč se pořád vracíte mezi ty "nuly"?


    Hezký pokus, ale opět trefa mimo. Opět jen rádoby zobecňování , paušalizování (já vím, je to taková pomocná berlička). Jenže ta berlička se musí použít, když je to na místě. Pořádně si přečtěte prosím, co píšu výše, když už chcete reagovat. A nečtěte, prosím, mezi řádky. Pak by jste totiž nenapsal , co jste napsal a dávalo by to třeba i smysl smajlík Už toho bylo dost, bavte se o rally, nebudte někteří, jak malý Jardové, je to strašně o ničem a pro mě ztráta času, poslední reakce za mě zde. Pěkný víkend, slunce v duši smajlík Sportu zdar a rally zvlášť ! smajlík
    27. 1. 2017 20:5651
    0 0
    Hoši, mně to nedá! Omlouvám se Shackimu a autorovi článku, že zasírám diskuzi pod zajímavým clankem, ale...ponechme tu "oběť" a prestanme "pausalizovat", protože tuhle vlastnost mají minimálně někteří z nás...smajlík...Bože můj.....(modří již vědí)...tohle je vážně moc...
    27. 1. 2017 23:5152 Upraveno 23:52
    0 0
    hrdě se hlásím k modrým smajlík
    28. 1. 2017 03:5253
    0 0
    Já neříkám ani tak, ani tak ale Cbocholoušek ví. smajlík
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!