11. 10. 2016 05:35 − 1005× − 0

Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Rally Příbram

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Příbram 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Příbram 2016

Rally Příbram, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 333 lidí. Chtěli jste především vítězství Jana Dohnala (v 49 % případů), a ten také vyhrál. Druhé místo Václava Pecha tiplo 23 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Vojtěcha Štajfa na třetí pozici, brali jste body (8 %). V rámci historiků jste nejvíce fandili Jiřímu Jírovcovi (79 %), ale zvítězil jiný jezdec s vozem BMW – Stanislav Budil (2 % tipů). V rámci třídy E5 přišlo nejvíce tipů na Jana Krejču (85 %), zvítězil ale Jan Frei, kterého jste tipovali na prvenství pouze ve 4 % tipů.

Nejúspěšněji z poslední soutěže MČR natipoval tipující itl, který získal 24 bodů. Výherce se může těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozve na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvede mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na RallyRACC Catalunya – Costa Daurada 2016.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!