17. 10. 2016 19:25 − 1169× − 0

Golemtech Tipovačka – Rally Vsetín 2016

Přinášíme Vám vyhodnocení z Rally Vsetín 2016, která je součástí Golemtech Tipovačky eWRC.cz.

Rally Vsetín 2016

Rally Vsetín, dalšího kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2016, se zúčastnilo 286 lidí. Chtěli jste především vítězství Grzegorze Grzyba (v 57 % případů), ale první místo si vyjezdil Martin Vlček (19 % tipů). Druhé místo Ondřeje Bisahy netipl nikdo. Jestliže jste ve svém tipu měli Jaroslava Melichárka na třetí pozici, brali jste body (38 %). Rallysprintové mistrovství mělo svého favorita v podobě Egona Smékala (62 %), ale toho předčil Karel Kupec. V rámci třídy 9 jste věřili hlavně Janu Jinderlemu (78 %), z vítězství se ale radoval Zbyněk Hrabec (9 % tipů).

Nejúspěšněji z poslední soutěže RSS natipovali dva tipující – Josef77 a vladis, kteří získali 15 bodů. Výherci se mohou těšit na kvalitní nepromokavou bundu od Golemtechu, která se u rychlostních zkoušek může kdykoliv hodit. Stačí, když se ozvou na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí bundy (S-XXL).

Partnerem naší tipovačky je i letos společnost Golemtech – přední český dodavatel zařízení pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Golemtech má k rally hodně blízko, podporuje mj. i legendárního Emila Trinera či Štěpána Zabloudila, který letos předvádí mezi historiky Subaru Impreza 555. V případě zájmu o novinky firmy se můžete podívat na jejich facebook.

Aktuálně můžete tipovat na Wales Rally GB 2016.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!