První závod Mogul Driving Cupu už klepe na dveře

První ze sedmidílné série závodů na Autodromu v Sosnové se uskuteční již tuto sobotu 22.října.

První ze sedmidílné série závodů na Autodromu v Sosnové se uskuteční již tuto sobotu 22.října. Do uzávěrky přihlášek zbývá již jen několik dní a startovní listina již čítá 85 závodníků v pěti různých vypsaných třídách dle úprav a objemu motoru. Pro všechny závodníky je připravena konfigurace tratě, jakou ještě nikdy dříve nejeli.

Pravidla pro tyto závody jsou velmi jednoduchá. Každý kdo přijede s jakýmkoliv vozem ať už závodním speciálem či automobilem, se kterým jezdí denně do práce, se může svézt a porovnat tak svoje řidičské umění s ostatními. Pořadatel se snaží, aby si i běžný řidič mohl vyzkoušet ovládat svůj automobil na hranici jeho jízdních vlastností v bezpečném prostředí autodromu s velkými únikovými zónami a profesionálně zabezpečenou tratí včetně traťových komisařů a záchranného systému.

Výsledky jednotlivých jízd se objeví ve správném pořadí na monitoru ve vyhřívaném stanu ještě dřív, než stihne závodník vystoupit ze svého vozu, za což vděčíme Viktoru Trnkovi, který s námi již léta spolupracuje na velmi profesionální úrovni. Vstup do depa i na všechny tribuny včetně krytých je pro všechny účastníky zdarma. Pokud tedy nevíte co s volnou sobotou, můžete se přijít podívat na závody do Sosnové jako divák, nebo si rovnou přijet zazávodit. Přihlášky, Propozice, Kalendář, Startovní listinu a další informace najdete na www.autodrom.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!